Take a fresh look at your lifestyle.

1 AN DE ARTISANS D’AMOUR – A Boudoir Story…

Stralucitoare si scandaloasa, Poppy la Diva a transformat Artisans d’Amour in propriul boudoir                                                                          si incinge atmosfera cu povestile sale.

Totul este in perfecta ordine. Am reverificat decorul, piesele expuse, jucariile. Mai trebuie doar sa soseasca musafirii…asa gandeam in timp ce savuram un pahar de Prosecco, intr-o frumoasa seara de toamna, la un an de cand primul client a pasit in lumea magica numita Artisans d’Amour. 

E greu de crezut cat de repede au trecut aceste 365 de zile, insa nu pot spune ca sunt surprinsa de popularitatea de care ne bucuram. Pentru ca acest minunat boutique a insemnat multa munca, multa pasiune si foarte mult suflet. Am incercat, prin fiecare eveniment, sa educam publicul. Si, incet, dar sigur, clientii nostri au inteles ca in fiecare femeie se ascunde o diva ce asteapta cu nerabdare sa iasa la iveala, senzuala si atat de fashion.

Acest prim an l-am sarbatorit in familie, familia extinsa Artisans d’Amour. Am creat un eveniment super exclusivist, rezervat celor mai apropiati clienti si colaboratori. Pentru ei am pregatit o defilare demna de covorul rosu, astfel incat sa fie primii care se bucura de colectia de toamna iarna. Trei modele superbe si-au etalat formele intr-un vis de eleganta si senzualitate, doar satin, catifea si dantela… colectia perfecta pentru noptile “muy calientes” ale sezonului.

Punctul culminant al pregatirilor pentru eveniment a fost selectarea pieselor ce urmau sa fie prezentate. Dar, cu toate ca ne-a placut la nebunie sa facem acest lucru, a fost foarte greu sa limitam numarul pieselor si am fost foarte subiectivi.Totusi, am avut cate putin din toate: cateva piese BLUEBELLA, romantice si atat de fashion, ceva de la Seducao Lingerie si Le Petit Trou, pentru doamnele elegante, dar si accentele kinky ce definesc marca Playful Promises – because a little kinky never killed noboby! Iar tinutele au fost asezonate cu accesoriile de perfecte, fie de la Bijoux Indiscrets, pentru ca stim ce pasiuni au starnit in randul clientelor noastre, fie de la Empire World, pentru ca ne place la nebunie ce creaza Vladimir Andreiescu.

Collage2.jpg

Care a fost reactia invitatilor la aceasta supriza? Exact cea pe care o asteptam: uimire si incantare.

Recunosc, am fost putin invidioasa. Dar nu mi-o luati in nume de rau. Pur si simplu imi doream fiecare piesa in parte numai pentru mine. Din fericire, m-am intors cu tocurile pe pamant, am lasat de-o parte gandurile egoiste si mi-am amintit ca aceasta este misunea noastra: sa facem viata femeilor si a barbatilor mai frumoasa. Pentru ca, doamnelor, daca sunteti ca mine, cochete incorigibile, atrase de tot ce este luxos si cu o inclinatie spre excentric, sigur va veti indragosti de Artisans d’Amour. Iar domnii se vor indragostii de voi, tot mai mult, in fiecare noapte pasionala.

Collage3.jpg

Primul an a fost un succes rasunator. Ce ramane de facut? Sa luam Romania cu asalt, evident! Asa ca va astept cu mai multe povesti si sfaturi aici, la mine in budoir.

Lots of love,

http://artisansdamour.com/

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More