Take a fresh look at your lifestyle.

100 de ani KLM

0

KLM Royal Dutch Airlines – Compania aeriană olandeză are 100 de ani. Astfel, este prima companie aeriană din lume care
este încă sub denumirea inițială.

În 1919, tânărul pionier al aviației, Albert Plesman, a fondat pe scurt Koninklijke Luchtvaart Maatschappij, KLM. Fiind primul CEO al KLM, a visat la o rețea care să conecteze toți oamenii. Viziunile lui Plesman pentru viitor și determinarea lui au făcut ca acest vis să devină realitate. KLM a reprezentat întotdeauna spiritul antreprenorial tipic olandez și conectarea Olandei cu întreaga lume.

Lumeaîntranziție
În secolul trecut, lumea s-a schimbat drastic – iar schimbarea va rămâne un factor constant. KLM are 100 de ani, profitând de oportunități, îmbrățișând provocări, conectând partenerii și folosind noile tehnologii. Aviația aduce o contribuție importantă la economia olandeză. Fiind cel de-al treilea angajator privat din Olanda, KLM este strâns legat de mediul său. Un fapt care, pe de o parte, te face mândru și, pe de altă parte, te obligă să acționezi prudent. În secolul următor, KLM vrea să stabilească standarde pentru aviația de mâine. De aceea, compania aeriană sărbătorește 2019 mult mai mult decât doar centenarul său. Se uită înapoi cu mândrie și, mai important, cu încredere. KLM este potrivit, sănătos și pregătit pentru următoarele sute de ani: conectat la lume, cu ochi pentru mediu.

KLM în România
KLM și România au o istorie lungă: compania aeriană este prezentă în această țară de mult timp. Astăzi, KLM oferă 3 zboruri zilnice de la București la Amsterdam-Schiphol. Amsterdam este un hub popular pentru turiștii și călătorii de afaceri din întreaga lume. În plus, compania aeriană olandeză din București oferă cele mai bune conexiuni către mai mult de 791 de destinații.

https://klm100.com/en/history

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More