Take a fresh look at your lifestyle.

231.000 de euro pentru spitalului de urgențe pentru copii Timișoara

Suma va fi folosită pentru refacerea laboratoarelor de analize ale clinicii de oncologie pediatrică din cadrul spitalului de urgențe pentru copii Timișoara

7.465 de mame implicate, 8.000 de licitații, 6 zile, 231.000 de euro, multă implicare și dorință de ajuta. Așa s-ar putea rezuma rezultatele campaniei #Diagnostic85 demarate de „LaPrimulBebe”, cea mai mare comunitate de sprijin pentru mame de la noi fondată de Atena Boca. Scopul acestei campanii a fost acela de a strânge fonduri pentru refacerea laboratoarelor clinicii de oncologie pediatrică din cadrul spitalului de urgențe pentru copii Timișoara, un proiect derulat în parteneriat cu Asociația Dăruiește Viață. În cele șase zile de campanie cei implicați în comunitatea LaPrimulBebe au licitat pe grupul de Facebook diverse obiecte, servicii sau timp pentru a strânge 180.000 de euro. La final de campanie, rezultatele sunt peste aștepări, astfel că suma pe care mamele din comunitate au reușit să o strângă, umăr lângă umăr, într-un timp impresionant este de 231.000 de euro.

Atena Boca, fondatoarea acestei comunități, a declarat bucuroasă: „Este fabulos ce s-a întâmplat și în această campanie. De șase ani, momentele campaniilor bi-anuale, cele în care ne implicăm în proiecte de sănătate și încercăm să schimbăm lucruri în România, sunt momente în care descoperim o mulțime de oameni faini, oameni pentru care și alături de care merită să rămâi și să construiești. Nu salvăm noi România toată, dar unim oameni și salvăm vieți. Iar asta nu are cum să fie puțin! Mulțumim fiecărei mame care a ales să se implice în locul ridicatului din umeri și al indiferenței, care a ales să liciteze și să lase în campania noastră nu doar bani sau obiecte, ci și o mică parte din suflet. Aveți toată admirația și aprecierea noastră!”

În România, în fiecare an, peste 1.000 de părinți aud cuvântul cancer, atunci când medicii le pun diagnosticul copiilor lor. În Europa peste 85% dintre copiii cu acest diagnostic se vindecă. La noi, unul din 2 copii nu supraviețuiește. Unul din doi! Principala cauză a ratei scăzute din România este lipsa facilităților necesare pentru diagnosticare și tratament corect. Cea mai mare comunitate de sprijin pentru mame de la noi din țară, „LaPrimulBebe”, înființată de Atena Boca, și-a propus și a reușit prin campania #Diagnostic85 să strângă fondurile necesare refacerii laboratoarele de analize ale Spitalului de oncologie pediatrică Timișoara.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More