Take a fresh look at your lifestyle.

25 de ani de Automobile Bavaria

Cea mai mare reţea de dealeri BMW din Europa Centrală şi de Est continuă povestea de succes a BMW în România, începută în anul 1994.


MHS Holding, entitatea sub care operează unele dintre cele mai mari rețele de dealeri auto din Europa, a înregistrat în anul 2018 o cifră de afaceri de peste 387 milioane euro şi o creştere totală a vânzărilor de autovehicule noi cu 14% faţă de anul precedent, reprezentând peste 7600 de vehicule livrate la nivel european. +++ La 25 de ani de la înființare, Automobile Bavaria, cea mai mare rețea de dealeri BMW și MINI din Europa Centrală și de Sud.Est, continuă să fie lider de piaţă în rețeaua dealerilor BMW autorizaţi în România, cu o creştere a vânzărilor de autovehicule noi BMW de 8% faţă de anul 2017. +++ În cei 25 de ani de activitate, Automobile Bavaria a vândut peste 45.000 de vehicule și peste 1.050.000 de clienți au vizitat atelierele de service autorizate BMW, MINI şi Rolls-Royce. +++ MHS Truck & Bus, importatorul MAN în România a înregistrat o creștere cu 35% a vânzărilor de autocamioane noi MAN față de anul 2017 și o dublare a numărului de contracte de service.

Toate companiile din cadrul MHS Holding (Automobile Bavaria, MHS Truck & Bus, Schmidt Automobile, Schmidt Premium Cars, MHS Motors și Bavaria Mobility), au avut o evoluţie pozitivă în 2018, cifra de afaceri totală însumând peste 387 millioane euro.

În anul 2018, Automobile Bavaria, a înregistrat o creștere cu 8% a vânzărilor de automobile BMW, înregistrând 1.622 livrări, la care se adaugă 206 de unităţi MINI noi vândute.

MHS Motors, noul dealer Opel din Targu Mures, a vândut în primul an de la deschiderea oficială 121 de automobile noi.

Vânzările automobilelor rulate, la nivelul MHS Holding au înregistrat o evolutie pozitivă, depăşind pragul de 3000 unităţi livrate în România și Germania, reprezentând o creştere cu 15%, față de anul 2017.

Cele 12 locaţii Automobile Bavaria, autorizate BMW şi MINI, au fost vizitate în 2018 de 56154 de automobile, iar cifra de afaceri în zona de servicii BMW şi MINI a avut o creştere de 4,5 milioane EUR.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More