Take a fresh look at your lifestyle.

Artisans d’Amour, 3 ani de senzualitate

0

Nu îmi vine să cred că au trecut 3 ani de la deschiderea celui mai chic și mai erotic boutique din Timișoara (chiar din România, aș putea spune). Și că a venit momentul ca eu, Poppy la Diva, să vă spun povestea din spatele magiei și să vă vorbesc despre cele două femei care aduc ceva mai multă senzualitate în viețile femeilor ce calcă pragul (fizic sau virtual) Artisans d’Amour.

The Queen

Estela Velazco este o peruancă stabilită în România, cu o experiență vastă în Marketing și o pasiune pentru tot ce înseamnă senzual și erotic. Având în vedere originile sale, acest lucru nu este deloc surprinzător, nici ușurința cu care vorbește despre tot ceea ce înseamnă senzualitate și sexualitate.

Cu 3 ani în urmă, Estela a decis să părăsească lumea corporațiilor și să pornească într-o adevărată aventură. Ea a observat că femeile din România, deși frumoase, sexy și cu o gândire destul de progresivă, se simțeau complet intimidate atunci când venea vorba despre sex. Majoritatea ocoleau cu desăvârșire subiectul, iar jucăriile sexuale și sex shopurile era subiecte complet tabuu. De ce? probabil vă întrebați, așa cum s-a întrebat și Estela. Ei bine, în primul rând pentru că se simțeau intimidate. Sex shopurile din România sunt locuri destul de ”men oriented”. Chiar și produsele care, teoretic, sunt destinate femeilor, sunt ambalate astfel încât să atragă bărbații. Femeile au nevoie de senzualitate, de naturalețe, de intimitate și comfort și nu aveau parte de așa ceva.

Artisans d'Amour

Estela a observat această nevoie și a pus bazele Artisans d’Amour. Acest magazin este departe de a fi un sex shop. Deși produsele noastre pot fi folosite cu succes de către bărbați și sunt recomandate cuplurilor, el a fost gândit special pentru femei. Artisans d’Amour a fost creat pentru a ajuta femeile să își redescopere feminitatea, senzualitatea, plăcerea chiar. Începând cu modul în care este amenajat și terminând cu produsele (lenjerie, cometice și jucării de-o potrivă), toate au fost gândite pentru femei. Produsele sunt elegante, rafinate chiar, ca și aspect, aromă și ambalaj. Calitatea este una dintre principalele atribute ale fiecăruia dintre ele deoarece, fiecare în parte, a fost ales de către Estela, cu gândul la femeile ce se vor bucura de ele ulterior.

Ce o recomandă pe Estela ca și curator al frumoaselor colecții din boudoirul Artisans d’Amour? Faptul că este o femeie matură, care și-a descoperit și acceptat feminitatea. Experiența sa culturală extrem de diversă ce provine din faptul că a locuit în numeroase țări până acum și a călătorit în mai multe. Dorința sa de a contribui la emanciparea femeilor, nu doar de a vorbi despre acest subiect fără fapte concrete. Și, nu  în ultimul rând, simțul estetic extrem de bine dezvoltat pe care doar un adevărat iubitor al artei îl poate avea.

Toate aceste atribute contribuie decisiv în alegerea fiecărei piese ce intră în boudoirul Artisans d’Amour. Așa că atunci când porți una dintre piesele noastre, ia în considerare faptul că aceasta nu a fost aleasă pur și simplu dintr-un catalog. Cel mai probabil a fost aleasă special pentru o femeie exact ca tine. Poart-o cu mândrie!

Artisans d'Amour

The Creative

După un an de Artisans d’Amour, Estela a simțit că are nevoie de puțin ajutor. Nici o regină nu poate face totul singură. Căutând pe cineva potrivit, a dat peste Andra Costa. Blogger și om creativ, Andra nu era cea mai deschisă persoană când venea vorba despre senzualitate, însă încet, dar sigur, a descoperit și a adoptat filosofia Artisans d’Amour. S-a regăsit în ceea ce Estela dorea să promoveze și a început să își dorească să își exploreze feminitatea.

Au trecut doi ani de când Andra a acceptat să împărtășească viziunea Artisans d’Amour. Pe ea o regăsiți în textele de promovare și în descrierea produselor. Cuvintele ei vă ademenesc alături de imagine, iar dacă o găsiți în magazin, vă povestește cu viteză maximă și însuflețire despre fiecare produs în parte, dar mai ales despre favoritele ei.

După doi ani de Artisans d’Amour, Andra a pozat pentru prima oară într-o ședință tip boudoir și toate temerile sale cu privire la modul în care va fi judecată au dispărut. Împreună, cele două arată în fiecare zi că senzualitatea nu ține de vârstă, forma corpului sau numărul de kilograme. Frumusețea și feminitatea sunt mult mai mult, iar Estela și Andra sunt dovada vie a acestui fapt, alături de toate femeile minunate ce ne-au trecut pragul.

Artisans d'Amour

The Diva

Cine este Poppy la Diva atunci? Sunt tu, cea sau cel care citești aceste rânduri și îți dorești mai mult, mai multă pasiune, mai multă plăcere, mai multă senzualitate, fără rușine și fără remușcări sau vină. Vrei mai mult de la tine și de la persoana iubită, dar în primul rând vrei să îți trăiești fanteziile fără nici o reținere. Vrei să te bucuri de senzualitatea ta, doar tu cu tine sau alături de persoana iubită, în timp ce te simți în siguranță și comfortabil.

Ei bine, la Artisans d’Amour poți învăța cum să faci toate acestea. Pentru că Artisans d’Amour este mai mult decât un magazin, mult mai mult decât un sex shop. Artisans d’Amour este o filosofie de viață.

BY POPPY LA DIVA

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More