Take a fresh look at your lifestyle.

3 Pasi simpli prin care sa iti alegi mobila de bucatarie potrivita

Bucataria, sau altfel spus, scena culinara din cadrul oricarei locuinte este fara doar si poate una dintre incaperile componente care au o importanta aparte. Tendintele in materie de amenajari interioare se schimba mai mereu, iar bucataria reprezinta astazi mai mult decat un simplu spatiu in care se pregaseste si se serveste mancarea.

Bucataria moderna, a devenit in acelasi timp si un spatiu unde se petrece o buna parte din timpul zilei avand in vedere ca de multe ori aici se primesc musafirii si aici se savureaza si mult indragita cafea. In situatia data, bucutaria este un spatiu care ar trebui sa beneficieze de toata atentia proprietarilor atunci cand vine voerba despre amenajare.

Unul dintre componentele cele mai importante ale unei bucutarii este mobila de bucatarie, componenta fara de care bucataria cel mai probabil nu ar mai fi la fel de atractiva si de practica bineinteles. Mobila de bucatarie se poate cumpara in conditiile actuale mult mai simplu avand in vedere ca magazinele online precum Premiamob.ro, vin in intampinarea clientilor cu portofolii din ce in ce mai variate de astfel de produse. Iata asadar 3 pasi simpli pe care orice proprietar ii poate avea in vedere atunci cand vrea sa se asigure ca a optat pentru mobilierul potrivit pentru locuinta sa.

 Dimensiunea incaperii si a mobilierului.

Pentru a se putea vorbi despre o alegere corespunzatoare in ceea ce priveste mobila pentru bucatarie, este imperios necesar sa se incerce corelarea dimensiunilor mobilierului, cu spatiu destinat acestuia din cadrul bucatariei. Anumite piese de mobilier pot fi foarte mari, si amplasate intr-o bucatarie cu un spatiu mai restrans, s-ar putea sa nu reprezinta o alegere tocmai oportuna, mai ales in ceea ce priveste estetica. Pentru bucatariile mici, se poate opta pentru piese de mobilier ce pot fi suspendate, salvand astfel o multime de spatiu.

 Cromatica mobilierului si a incaperii.

Un alt pas foarte important este acela de a selecta culoarea mobilei de bucatarie, culoare care joaca un rol aparte pentru tot ceea ce inseamna estetica acestei incaperi. O alegere inspirata din acest punct de vedere este optarea pentru un mobilier care sa se poata integra cat mai bine in decorul actual al bucatariei. Daca peretii acestei incaperi sunt albi, lucrurile ar trebui sa fie destul de simple, insa daca acestia au o culoare diferita, este totusi indicat sa se incerce crearea unui acord cromatic cat mai inspirat si mai deosebit.

 Design-ul si compartimentarea mobilierului.

Nu in ultimul rand insa, nu trebui sa uitam de faptul ca bucataria este in acelasi timp si un spatiu util, unde se gateste si se serveste masa. Astfel, pe langa design-ul mobilierului care in general ar trebui sa fie unul cat mai simplu avand in vedere ca bucatariile sunt prin natura lor incaperi unde nu se cade sa avem un design sofisticat in ceea ce priveste mobilierul, trebuie totodata luat in calcul si modalitatea de compartimentare a acesteia. Avand in vedere ca in bucatarie se desfasoara o serie de activitati, este necesar ca mobilierul sa aiba un spatiu de depozitare suficient.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More