Take a fresh look at your lifestyle.

3 piese de mobilier pentru living in tendintele anului 2018

Daca ai in plan sa renovezi camera de zi sau pur si simplu iti doresti o mica schimbare, o noua viziune si atmosfera pentru aceasta incapere, cea mai buna alegere ar fi aceea de a iti indrepta atentia inspre tendintele actuale care cu siguranta vor reusi sa te surprinda.

Culorile acestui an sunt unele puternice, indraznete si care te vor binedispune indiferent de combinatiile pe care alegi sa le faci. Culoarea vedeta a acestui an este ultra violet, insa asta nu este tot: verdele electrizant, albastrul metalic, galben, negru, rosu si roz aprins si multe alte tonuri si pasteluri care se desprind din acestea se regasesc in tendintele anului 2018 pentru amenajarile interioare.

Living-ul sau camera de zi este incaperea in care ne relaxam la un film sau cu o carte buna, in care pierdem ore intregi la povesti cu prietenii sau in care luam cina alaturi de cei dragi in weekend. Indiferent ca dorim sa reamenajam camera in totalitate sau numai sa adugam cateva elemente noi de décor, cert este faptul ca in acest an avem de unde alege. Si pentru faptul ca piesele de mobilier sunt componentele de baza ale acestei incaperi, mobila de living in tendintele anului 2018 putem achizitiona de la Premiamob.ro, un magazin online specializat in acest sens in care cu sigurante vei regasi ceva ce sa iti placa si sa se potriveasca perfect in living-ul tau. Iata asadar 3 piede de mobilier pentru living prin care poti da un aer proaspat camerei de zi si care se regasesc in tendintele anului curent.

1. Canapea

La fel ca si in anul precedent se pune accent pe stilul nordic, cu piese de mobilier simpliste din lemn in stare bruta (intoarcerea la natura). Si chiar daca culorile acestui an sunt tari, indraznete, o optiune perfecta pentru acest tip de mobilier consta in alegerea unei canapele cu o tapiterie intr-o culoare neutra (gri, alb, bej, negru) si cu picioare din lemn. In acest fel, chiar daca celelalte elemente de décor prezente in camera de zi sunt colorate, canapeaua se va integra perfect in acest peisaj.

2. Masa si scaunele

La fel ca si in cazul canapelei, lemnul in stare bruta, in diverse nuante, fie un lemn mai inchis sau unul de culoare deschisa, este alegerea cea mai buna pentru aceste piese de mobilier. Lemnul este un material elegant, rezistent, perfect pentru un living in tendintele actuale si care nu se va demoda niciodata. Si chiar daca pentru scaune iti doresc un model putin mai interesant, o combinatie cu o tapiterie intr-o culoare mai expresiva si picioare din acelasi tip de lemn precum cel din care este fabricata masa este mai mult decat perfect.

3. Fotolii

Orice camera de zi are nevoie de cel putin un fotoliu relaxant! Fie ca alegi fotolii la fel ca si canapeaua sau iti doresti putina culoare, cert este faptul ca in combinatie cu nuantele neutre, ne putem juca cu orice alte culori iar rezultatul cu siguranta va fi unul pe masura deoarece in tendintele pentru desing interior ale anului 2018 avem o gama generoase de culori din care sa alegem.

Sa nu uitam de elementele decorative! Tablourile mari cu rame din lemn, pernute colorate din diferite texturi de materiale, plantele verzi si florile colorate reprezinta alegerile ideale pe care le poti integra in living-ul tau si prin care poti crea ceva inedit.

Sursa: Centrul de presa

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More