Take a fresh look at your lifestyle.

3 situații în care ar fi bine să apelezi la un service de mașini de spălat

Există situații în care mașina ta de spălat dă semne că ar ceda, moment în care începi să te gândești dacă ai destule economii pentru a cumpăra una nou nouță. Dar de ce să investești atât de mult într-o mașină de spălat nouă când poți rezolva problema cu ajutorul unei firme specializate în reparații mașini de spălat. Iată 3 situații în care ar fi bine să chemi prima dată o echipă de intervenții care să se uite la mașina ta de spălat și să identifice cauza problemei:

1.  Apariția unor avarii

Se întâmplă uneori ca mașina de spălat să afișeze un anumit mesaj la începutul programului, la sfârșit sau chiar în timpul acestuia, așa numitele avarii sau erori care apar pe ecranul mașinii de spălat. Prima dată ar fi bine să verifici tipul erorii în manualul tehnic de utilizare a mașinii de spălat (ar fi bine să nu arunci acest manual imediat după ce ai instalat mașina de spălat și ai învățat cum să o folosești pentru că vezi că poți avea nevoie de el și după câțiva ani). Dacă eroarea respectivă nu se regăsește în acest manual tehnic sau dacă nu reușești să îi dai de cap, ar fi bine să chemi imediat o firmă de reparatii masini de spalat care să verfice care este problema. Totodată, se recomandă să nu începi să umbli singur la mașina de spălat pentru că micile defecțiuni se pot transforma în defecțiuni majore ce necesită zile întregi petrecute în service și investiții mari în reparații.

2.  Mașina de spălat folosește apă rece, nu folosește suficientă apă sau din contră, folosește prea multă apă

În cazul în care observi că mașina de spălat se oprește în mijlocul programului sau nu rulează programele de clătire a rufelor, este clar că ea nu mai poate încălzi apa. Nu este cazul să te sperii pentru că nu este o problemă foarte gravă. Trebuie doar ca după fiecare program de spălare să folosești o soluție pentru a trata impuritatea apei și pentru a proteja rezistențele de depunerile de calcar. Vei vedea că mașina ta va funcționa ca nouă!

În cazul în care mașina de spălat folosește puțină apă sau din contră, prea multă apă, s-ar putea să existe o defecțiune a electrovalvei, situație în care trebuie să chemi un specialist în reparații mașini de spălat de la o firma care are pe stoc piese masini de spalat, sa verifice defecțiunea și să o corecteze. Această problemă poate să apară și în cazul în care mașina de spălat nu a fost conectată în mod corespunzător la sifonul chiuvetei, situație în care ai nevoie de un instalator pentru a îndrepta lucrurile.

3.  Procesul de centrifugare nu mai funcționează

Dacă observi că mașina de spălat nu mai rulează procesul de centrifugare, ar fi bine să o oprești forțat, să o deconectezi de la sursa de curent și să verifici în primul rând filtrul de scurgere și filtrul de scame. Se întâmplă deseori să ne pierdem câte o șoșetă, o batistă în mașina de spălat, să se rupă câte un nasture de la cămașă în timpul spălării sau să uităm monede sau alte obiecte mici în buzunarele hainelor. Toate aceste obiecte ajung în filtrul de scame și împiedică funcționarea corectă a mașinii de spălat. Dacă după curățarea celor două filtre, mașina de spălat tot nu vrea să intre în centrifugă, atunci s-ar putea să fie o defecțiune la cureaua de transmisie sau la o altă componentă. Cheamă imediat o firmă de reparatii masini de spalat bucuresti pentru a vedea care este exact problema și cum poate fi ea rezolvată!

Despre General Wash Service

General Wash Service, este o firma care are ca domeniu de activitatea „Repararea aparatelor electrice de uz casnic”. Ne ocupam in special de service-ul masinilor de spalat, reparatia frigiderelor si comercializarea de piese de schimb pentru masini de spalat. Avem punctul de lucru in str. Antiaeriana nr. 7 dar ne deplasam si la domiciliul clientului in Bucuresti si in localitatile invecinate.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More