Take a fresh look at your lifestyle.

3 stiluri vestimentare pentru femei, la modă în acest sezon

Felul în care ne îmbrăcăm spune multe despre noi, ca oameni. Tendințele modei se schimbă în fiecare sezon, însă, chiar și așa, stiliștii ne recomandă să purtăm articolele vestimentare care ne fac să ne simțim bine. Dat fiind faptul că fiecare dintre noi este diferit, luând în calcul statura, forma corpului și fizicul, nu toate piesele vestimentare ne vin perfect tuturor.

Atunci când compunem o ținută, este esențial să ținem cont atât de locul în care vom purta acele haine, cât și de felul în care accesorizăm îmbrăcămintea. De ce? Pentru că stilul vestimentar pe care îl adoptăm dezvăluie multe despre personalitatea noastră și este precum o carte de vizită.

Așadar, dacă nu vrei să dai greș prin felul în care te îmbraci, iată mai jos trei stiluri vestimentare care sunt în tendințe în acest sezon.

Sport-casual: Stilul potrivit în fiecare zi

Fiecare femeie iubește pantofii cu toc, rochiile și gențile elegante. Însă, în zilele aglomerate, în care știi că ai foarte multe lucruri de făcut, este bine să îți îndrepți atenția spre ținutele sport-casual.

Cuvântul definitoriu al acestui stil vestimentar este confortul, iar piesele cheie sunt tricourile, hanoracele, fustele simple, pantalonii lejeri, balerinii și pantofii sport. Mai exact, hainele au un croi lejer, iar materialele din care sunt confecționate sunt destinate purtării zilnice.

Atunci când vine vorba de accesorii, poți opta pentru pălării sau șepci, genți sport sau ceasuri. Ține cont de faptul că accesoriile alese trebuie să se potrivească cu întreaga ținută.

Street wear: Stilul potrivit femeilor care adoră flexibilitatea vestimentară

Stilul street wear este varianta intermediară între stilul sport și cel casual. Articolele vestimentare sunt de tip urban, cele inspirate din tendința anilor ‘50 fiind la modă anul acesta. Ținutele street wear sunt ultra-casual, confortabile, însă totodată chic.

Alege să porți tricouri supradimensionate, articole cu imprimeuri de tip graffiti, dar și pantaloni sport. De asemenea, pentru a anima întreaga ținută, optează pentru geci din denim.

De asemenea, în cazul în care dorești să achiziționezi articole vestimentare noi, pentru a compune noi ținute, ia în calcul și un outlet de haine. Pe lângă faptul că poți alege dintr-o gamă variată de produse, beneficiezi și de reduceri în fiecare zi, pe tot parcursul anului. Așadar, economisești bani și cumperi articole la modă.

Boho chic: Stilul femeilor îndrăznețe

Dacă ești o persoană creativă, însă în același timp romantică și pui accent pe libertate, stilul boho chic ți se potrivește de minune. De ce? Pentru că acesta este adoptat de femeile nonconformiste, care poartă ceea ce le place și le face să se simtă feminine.

Acest stil vestimentar este format dintr-un amalgam de elemente boeme, motive vegetale, detalii etnice și moderne. Însă, în special, acesta este caracterizat de influențele hippie.

Pentru a crea o ținută boho chic reușită, este nevoie să dai frâu liber imaginației și să nu te ferești să alegi haine colorate, cu imprimeuri florale sau cu detalii din dantelă. Însă, nu uita: stilul pune accent pe lejeritate, așa că nu te complica să alegi tot felul de articole incomode.

Înlocuiește fustele foarte scurte cu unele lungi până în pământ. În locul pantofilor stiletto poartă botine sau sandale gladiator și accesorizează ținutele cu genți în culori pământii, prevăzute cu franjuri sau broderii. Pantalonii confecționați din materiale lejere sunt și ei caracteristici acestui stil vestimentar, fiind o opțiune potrivită în zilele călduroase.

Fiecare dintre noi vrea să arate bine și să se simtă confortabil în hainele pe care le poartă. Însă, pentru a realiza ținute reușite, care să ne scoată din anonimat, este important să ținem cont și de tendințele modei.

Așadar, fie că ești adepta stilului boho chic, ori îl preferi pe cel street wear, încearcă să porți hainele care te caracterizează. Dacă acestea te fac să arăți bine atunci când le porți, tu vei fi încrezătoare și relaxată, dornică să te bucuri de fiecare moment al zilei.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More