Take a fresh look at your lifestyle.

5 trucuri de grooming pe care ar trebui să le știe orice bărbat

Îngrijirea nu mai este considerată o preocupare strict feminină. Dar în timp ce femeile își dedică ore întregi pentru înfrumusețarea pielii și a părului, domnii cu afinități în îngrijirea personală au nevoie de proceduri rapide și ușor de făcut. Iată câteva sfaturi de grooming cu efect garantat și eficiență sporită.

Cremele de față
Din ce în ce mai mulți domni apelează la recipientele cu produse cosmetice ale soției. Dacă iubita ta nu are nicio problemă, poți continua să faci asta. Dar, înainte de toate, ar trebui să știi un lucru: tenul bărbatului are nevoi diferite față de tenul femeii. Pielea ta este mai puternică, porii sunt mai mari și adesea iritați de la lama de ras. Prin urmare, este recomandat, nu numai să păstrezi binecuvântarea în casă, ci și să recurgi la produse de
îngrijire special adaptate nevoilor pielii masculine.

Bărbieritul
Da, barba este trend. Dar trebuie să fie bine îngrijită. Pentru a te asigura că părul facial la modă nu-ți conferă un aspect sălbatic, uleiul de barbă este un produs esențial al trusei tale de îngrijire.
Căutați un produs de înaltă calitate care înmoaie părul bărbii și protejează împotriva deshidratării. Cei care preferă să cultive o barbă îndrăzneață de trei zile sau care doresc să aibă un ten complet neted, mai devreme sau mai târziu ajung tot la bărbierit. Indiferent dacă doriți să vă îndepărtați părul facial cu aparatul de bărbierit electric sau mai degrabă să-l radeți, este o chestiune de preferință. Dar aveți grijă că gelurile de bărbierit pot usca pieleadin cauza conținutului ridicat de alcool. De aceea, este mai bine
să recurgeți la crema de ras. Pentru a evita încordarea în mod inevitabil a tenului, aparatul de ras trebuie folosit în sensul în care cresc firele de păr și nu împotriva direcției de creștere a părului, iar lama trebuie înlocuită în mod regulat. Indiferent dacă bărbieritul este umed sau uscat, după ce ai finalizat procesul ar trebui să folosiți produse după bărbierit, pentru a evita iritarea neplăcută a pielii.

Îngrijirea unghiilor
Sondajele dovedesc din nou și din nou: multe femei se uită în primul rând la mâinile bărbaților. Mâinile bine îngrijite sunt considerate o indicație sigură că potențialul partener acordă importanță unui aspect elegant. Pentru toți cei care sunt încă timizi și nu vor să meargă la salonul de manichiură, se aplică îngrijirea personală – cel puțin o dată pe săptămână, trebuie să tăiați și să piliți unghiile. În plus, vă rugăm să nu uitați să îndepărtați murdăria de sub unghii și – în special în timpul sezonului rece – să utilizați în mod regulat cremă hidratantă pentru mâini.

Somnul dinainte de miezul nopții
Nu trebuie să vii la birou dimineața cu umbre adânci și cercuri întunecate sub ochii pentru a dovedi șefului tău cât de harnic ești. Dimpotrivă, cei care dorm suficient, adesea muncesc mai productiv, mai concentrat și mai eficient decât colegii lor care pierd nopțile. Ar trebui să vă tratați cu cel puțin șase până la opt ore de somn pe noapte. De asemenea, merită să investești într-o saltea de înaltă calitate și perne bune. Avantajul: chiar și atunci când noaptea este mai scurtă, te trezești mai bine recuperat decât atunci când ai dormit într-un pat ieftin. Din fericire, lipsa de somn poate fi corectată și optic.

Ceea ce este al meu e și al tău
Când vine vorba de îngrijirea facială, merită să investești într-o gamă specială de îngrijire pentru bărbați. Cu toate acestea, multe alte produse pot fi împărțite cu persoana iubită. Când vine vorba de crema de corp, cererile bărbaților și femeilor nu sunt, de obicei, foarte diferite – trebuie să fie hidratantă și să se absoarbă rapid.

De altfel, același lucru se aplica scruburilor pentru corp.

Am menționat deja crema pentru mâini și crema pentru picioare: acestea pot fi împărțite între parteneri. De exemplu, pentru picioare delicate, crema nutritivă– vă va face picioarele la fel de delicate ca și ale partenerei dumneavoastră.

Atenție, însă! Dacă descoperiți Hyaluronic-Pad în dulapul de frumusețe al soției, vă puteți bucura și ar trebui să atacați. Pernuțele din silicon medical nu numai că sunt foarte ușor de utilizat – se lipesc și gata – dar sunt, de asemenea, un remediu cu adevărat miraculos în lupta împotriva ridurilor și pot fi utilizate până la 30 de ori. Datorită microclimatului care se dezvoltăîntre stratul de silicon și stratul de piele, agentul anti-îmbătrânire poate fi absorbit într-un mod optim și transportat în straturile de piele mai adânci.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More