Take a fresh look at your lifestyle.

5 zboruri din Timișoara cu prețul sub 100 lei pentru biletul dus-întors

0

Atunci când te pregătești de un weekend în afara Timișoarei sau de ce nu, o minivacanță, trebuie să iei în considerare și factorul financiar. Iar dacă te gândești să pleci din Timișoara în această iarnă sau începutul de primăvară, iată care sunt cele mai ieftine zboruri cu avionul din Timișoara. Plecarea se face de pe Aeroportul Internațional „Traian Vuia” Timișoara pe al căror site poți verifica orarul plecărilor și al sosirilor. Trebuie doar să îți iei rucsacul în spate, să pui în el un aparat foto și câteva haine, și să pleci la drum.

1 . Bari, Italia.

Cu Wizzair, prețul biletului luat din timp este de doar 78 lei dus-întors. Timpul de zbor, aproximativ  80 de minute. Bari este unul dintre cele mai mari și interesante orașe din sudul Italiei, fiind totodată și capitala regiunii Puglia. Situat pe coasta Adriaticii, orașul Bari era un port înfloritor al regiunii Peucezia, care ocupă partea centrală a Apuliei, fiind cucerit mai târziu de români, însă a fost recâștigat în anul 870 de către bizantini. În cele din urmă, orașul devine principalul centru italian din punct de vedere politic, militar și comercial din întreg Imperiu Roman de Răsărit. Uite ce poti vedea într-un city-break la Bari.

2 . Milano, Italia.

Cu Ryanair, biletele luate din timp sunt tot 78 lei, luate fie cu Wizzair fie cu Ryanair. Timpul de zbor este de aproximativ 70 de minute.
Ştiaţi că în oraşul Milano se regăseşte cel mai faimos teatru din lume? Se numește Teatro alla Scala, iar pe scena sa au evoluat, de-a lungul timpului, cei mai apreciaţi artişti lirici ai lumii. Să-i amintim aici doar pe câţiva: Luciano Pavarotti, Maria Callas, Placido Domingo, Josè Carreras. Şi încă o performanţă: în istoria celebrei Scala, românca Mariana Nicolesco este soprana care a apărut în cele mai multe premiere absolute! Simbolul arhitectural al oraşului este, fără îndoială, Domul din Milano, una dintre primele cinci biserici gotice din lume. Și poate singura împodobită cu mai mult de 3.400 de statui! Și o Fecioară gigantică de aur, așezată în vârful cupolei! Oraşul Milano este unul dintre cele mai vizitate din Italia, disputându-şi locul al doilea cu nu mai puţin celebra Veneţie. În fiecare an, aproximativ 7 milioane de turişti vizitează oraşul lombard, faimos în întreaga lume pentru modă, artă, cultură și industrie.

3. Bologna, Italia.

Cu Wizzair, bilete la 78 lei dus-întors.
Bologna este un oraș autentic, cu multe clădiri medievale, cu o gastronomie de invidiat și cu un farmec aparte, care îi atrage pe turiști din ce în ce mai mult. Basilica Santo Stefano din Bologna reprezintă un complex medieval religios, construit de Sfântul Petronoius – episcop al orașului. Complexul este format din șapte biserici, din care au mai rămas patru: Chiesa del Crocefisso, Cortile di Pilato, Chiesa della Trinita și Santi Vitale e Agricola. Uite ce poți vedea în Bologna într-un city-break.

4. Roma, Italia.

Cu Wizzair, bilete la 78 lei dus-întors
Roma te poate cuceri de la prima aruncătură de pleoapă, are cele mai frumoase fântâni arteziene, pe care le vei descoperi la tot pasul, mâncare delicioasă, aşa că ai grijă să nu fii la dietă în city beak-ul roman, fashion, de aceea poate fi locul ideal pentru shopping.   Ce atracții poți găsi în Roma?

5. Veneția, Italia.

Cu Wizzair, bilete la 78 lei dus-întors.
Veneția este principalul oraș al regiunii Veneto, fiind capitala provinciei ce poartă același nume.
Orașul Veneția este alcătuit din șase părti (Dorsoduro, Santa Croce, San Polo, San Marco, Cannaregio și Castello) și cuprinde 118 insule și 354 poduri. Atunci când vizitezi Veneția, vizitezi un stil de viață aproape unic în lume, un stil de viață în care tu îți ordonezi locurile pe care le vizitezi în funcție de orarul mijloacelor de transport în comun. Câteva din locurile ce trebuie văzute într-un city-break în Veneția.

Sunt doar destinații din Italia, dar prețul de zbor este unul fantastic, o călătorie dus-întors costă sub prețul unei mese în două persoane la un restaurant în oraș.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More