Take a fresh look at your lifestyle.

7 lucruri absolut GENIALE pe care le poți face cu smartphone-ul tău

Smartphone-urile au înlocuit atât de multe dispozitive în viața noastră, încât nu pare a fi că există o limită a acestei tendințe. Am găsit 7 caracteristici ingenioase pentru a vă ajuta să depășiți unele probleme de zi cu zi și pentru a vă ușura viața. 

7. Măsurați o distanță

Așa cum se întâmplă adesea, dintr-o dată simțiți nevoia de a redecora casa, dar nu aveți o ruletă la îndemână. Sau doriți să măsurați un obiect, dar se pare că este o sarcină imposibilă din cauza dimensiunii sale. Această aplicație vă va ajuta să vă ocupați de această provocare cât ai clipi, datorită capacității sale de a măsura aproape orice prin camera telefonului dvs. Porniți programul, îndreptați aparatul foto spre obiect și așteptați rezultatul. Este atât de simplu!

6. Verificați bateriile telecomenzii

Dacă nu sunteți foarte dornici să vă grăbiți la cel mai apropiat supermarket pentru a verifica dacă bateriile de la telecomandă au murit de fapt, acest truc vă va economisi cu siguranță timpul. Doar scoateți telefonul smartphone și porniți aplicația camerei. Apoi, luați telecomanda, îndreptați-o spre cameră și apăsați orice buton. Dacă vedeți o lumină roșie sau roz, care vine de la vârful telecomenzii atunci când o priviți prin afișajul telefonului, înseamnă că semnalul infraroșu funcționează corect, iar problema, în acest caz sunt bateriile.

5. Controlează-ți telefonul fără să-l atingi

Posibilitatea de a utiliza un telefon fără a-l atinge este oferită de această aplicație de control a gesturilor și o face de neînlocuit în multe situații. Puteți lansa playere muzicale și video sau puteți răspunde la apeluri cu un gest din mână fără să vă faceți griji că veți murdări ecranul în timpul gătitului sau curățeniei. Păstrarea telefonului frumos și elegant nu a fost niciodată atât ceva de ușor! Există versiuni Android și iOS.

4. Conduceți în siguranță

Dacă trebuie să conduceți pe întuneric și doriți să fiți cu ochii în mod constant la drum, această aplicație va fi cu siguranță la îndemână. Doar puneți telefonul pe tabloul de bord, reglați setările de luminozitate și veți obține toate informațiile de care aveți nevoie: viteza de deplasare și o hartă cu ajutorul GPS-ului. Asigurați-vă că ecranul telefonului este suficient de luminos pentru a vedea clar proiecția.

3. Trimiteți texte de pe PC

Bateria telefonului a murit atunci când vă așteptați cel mai puțin și trebuie să intrați în legătură cu prietenul sau colegul dvs.? Cu această aplicație, nu veți pierde nimic din toate acestea! Se sincronizează telefonul și computerul sau tableta și vă oferă posibilitatea de a gestiona mesajele SMS și MMS din e-mail. Toate mesajele legate de numărul dvs. de telefon vor apărea pe ecranul calculatorului dvs. și le puteți găsi și în căsuța de e-mail a telefonului dvs. Deci nimic nu se va pierde!

2. Luați decizii mai bune

Toți am fost puși în acea situație. Ați căutat cel puțin o oră pentru restaurantul perfect pentru o primă întâlnire, dar totuși nu puteți decide între un restaurant chinezesc și restaurantul italian. Pentru a vă economisi timpul și pentru a face procesul de luare a deciziilor un pic mai ușor, denumiți opțiunile, setați caracteristicile și permiteți aplicației să sugereze cea mai bună alegere instantaneu. Fără ezitare! Din păcate, această aplicație nu este disponibilă în App Store, dar veți putea găsi o aplicație similară pentru dispozitivele iOS.

1. Păstrați-vă viața în siguranță

Dacă ajungeți adesea acasă seara târziu și vă simțiți nesigur pe străzi, această aplicație vă poate ajuta să vă liniștiți nervii și să vă ocupați de orice potențial pericol. Nu va trimite doar un mesaj SOS către contactele dvs. de urgență, ci va înregistra și video și audio, va urmări locația GPS și va stabili un cronometru care va trimite automat o alarmă prietenilor dacă nu îl dezactivați la timp. Vă poate chiar salva de la o întâlnire nepotrivită cu o opțiune de apel falsă.

Bonus

Nu contează dacă aveți nevoie să partajați un videoclip de pe telefonul dvs. într-o importantă întâlnire de afaceri sau să arătați fotografii de vacanță bunicii- aplicațiile cu oglindire de ecran cu siguranță vă vor salva ziua. Doar instalați aplicația și veți putea să redați videoclipuri, muzică și să prezentați fotografii direct de pe telefonul smartphone. Puteți chiar să difuzați jocurile preferate în timp real. Nu este nevoie de cablu USB! Verificați versiunile iOS și Android.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More