Take a fresh look at your lifestyle.

7 tipuri de pantofi cu toc la moda în 2018

Cenușăreasa e dovada că o pereche de pantofi îți poate schimba viața. E nevoie de o zână, ceva vrăji și prințesa e gata de bal. De-ar fi viața atât de simplă ca în basme…Chiar dacă pantofii din zilele noastre nu mai sunt de cleștar (deci nu îți garantează inima vreunui prinț), perechea potrivită îi poate oferi ținutei tale un plus de eleganță, magie și mister.

Pantofii reprezintă cel mai important accesoriu al unui outfit, nu doar pentru că dau o valoare cromatică sau stilistică, ci și un feeling aparte celei ce îi poartă. De aceea, principalul atu al unei perechi de pantofi este să te facă să te simți bine, puternică, încrezătoare. Însă, pentru o fashionistă, important e ca încălțămintea pe care o poartă să fie în trend. Anul 2018 vine cu noi idei și tendințe de pantofi cu toc  pe care le-am adunat aici, special pentru tine. Ție care ți se potrivește?

1. Sandale simple

Nicio fată nu a spus până acum că are prea mulți pantofi. În diferite modele și culori, încălțările probabil că îți ocupă cea mai mare parte a dulapului. Însă, mereu mai e loc de încă o pereche! Optează pentru sandalele negre Miss Selfridge cu toc stiletto – perfecte pentru o întâlnire romantică vara, pe malul mării.
Le poți purta într-o ținută all black cu o rochiță elegantă sau poți opta pentru o ținută office, cu pantaloni conici și o bluziță din voal de culoare deschisă.

2. Pantofi/sandale accesorizate

Pentru că fiecare fată își dorește să acapareze toate privirile când iese în oraș, am inclus în topul pantofilor cu toc 2018 pantofii cu accesorii. Fie că sunt franjuri, strasuri sau lanțuri, accesoriile îți pun în evidență gambele și le fac să pară mai subțiri.
Poartă sandalele cu accesorii în culori vii la o ieșire cu prietene, o petrecere de zi sau chiar la shopping în mall. Vei păși încrezătoare, gata pentru a cuceri lumea cu zâmbetul și atitudinea ta de #HighHeelsLady.

3. Stiletto

Pentru cele care într-o lume plină de trend-uri schimbătoare, aleg mereu să meargă pe varianta clasică, pantofii stiletto sunt cea mai bună alegere și în 2018. Pot fi asortați ușor cu mai multe tipuri de outfit-uri, în funcție de culoare.
#BlackStilletos sunt perfecți pentru o ținută business, în timp ce niște #ShinyStilletos își spun cuvântul într-o seară de club, iar #NudeStilettos combinați cu o pereche de blugi slim, un tricou și un sacou îți oferă o ținută de milioane! Limita e doar imaginația ta.

4. Botine cu decupaj

Pentru acest sezon, botinele cu decupaj sunt alegerea cea mai potrivită și îndrăzneață în același timp! Dacă stilul tău tinde mai mult spre rock’n’roll, asortează acest tip de botine cu niște pantaloni negri din piele și un tricou over sized simplu, cu un slogan sau imagine și accesorizează cu un choker subțire.
Pentru o abordare mai light, poartă botinele cu o fustă de dimensiune medie, simplă sau în carouri, un tricou alb și o geacă din piele. De asemenea, combinația de blugi skinny deschiși la culoare și un pulover sau o cămașă simplă merge de minune!

6. Pantofi Oxford

Purtați cu un dres mat colorat, o fustă lejeră, un tricou/cămașă și un sacou simplu, pantofii Oxford cu toc oferă acel plus de valoare unei ținute – subtil, dar totuși de efect. La facultate, la serviciu sau la o ieșire în oraș, cele ce poartă pantofii de acest tip nu îi vor mai da jos!

7. Pantofi cu platformă

Se apropie vreun eveniment important? Dacă da, atunci investește neapărat într-o pereche de pantofi cu platformă.
Foarte important este să alegi pereche potrivită pentru tine – doar trebuie sa dansezi toată noaptea, nu? Vestea bună e ca platforma menține piciorul într-o poziție confortabilă, chiar dacă tocul este înalt.

8. Pantofii T-strap

Comozi și eleganți, pantofii T-strap pot fi purtați la birou, cu o rochie simplă dreaptă sau cu o combinație dintre blugi/ pantaloni și cămașă. Pentru a pune în valoare mai mult picioarele, poți alege niște dresuri colorate și o fustă A-line sau plisată.
Adaugă o pălărie și o pereche de ochelari de soare și look-ul tău este complet!

Indiferent de alegerea ta, principalul scop este să te simți frumoasă și să pășești cu încredere. Așadar, în acest an, singurul motiv pentru care ai lăsa capul jos ar fi să îți admiri pantofii!

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More