Take a fresh look at your lifestyle.

8 situatii din care stii sigur ca ai langa tine un barbat adevarat!

Fascinata, l-am parcurs in intregime si eram aproape sigura ca in final, exact ca la o poanta buna, autoarea va dezvalui ca totul a fost o gluma. Nu ma refer nicidecum la limbajul cu regionalisme, ci strict la continutul cu care o femeie moderna, europeana nu poate fi de acord. Un model de casnicie care este la fel ca limbajul: arhaic.

Dar nu! Articolul se pare ca este cat se poate de serios. Si daca am cunoaste intimitatea relatiilor din jurul nostru, probabil ca am constata, cu surpindere si tristete in acelasi timp, ca asta este viata pe care o duc multe din femeile pe care le cunoastem.

Asa ca eu am alcatuit o lista cu ceea ce am invatat eu despre o relatie de cuplu, in care exista iubire si respect reciproc. In cei aproape 13 ani de relatie (special nu voi spune “de cand am devenit sotie” – acest statut social este mai putin important si nu ar trebui sa schimbe in vreun fel relatia dintre cei doi parteneri), am inteles ce inseamna sa ai langa tine un BARBAT in adevartul sens al cuvantului.

Iata deci lista mea cu cele 8 situatii din care stii sigur ca ai langa tine un barbat adevarat!Un barbat caruia ii pasa de tine, te asculta, chiar si atunci cand vine acasa de la munca

Da, poate ca a avut o zi grea, cu probleme. Vrea sa le impartaseasca cu tine. Dar isi doreste sa stie si ce zi ai avut tu. Te intreaba, te asculta, te sfatuieste.2.

Daca esti suparata iti zambeste el primul si te saruta…

… si ca prin minune parca o parte din probleme au disparut, pentru ca atunci stii cu siguranta ca te vrea fericita. Simte ca este responsabil pentru tine. Are grija de tine si te protejeaza atunci cand ai nevoie.

Un barbat implinit este un barbat care pune pret pe sanatatea lui

Asa ca va avea grija la ceea ce mananca si va face sport. Ciorba si mancarurile bine gatite nu sunt pe lista preparatelor lui preferate. Mai ales pentru cina! Daca intr-o seara nu ai chef sa pregatesti masa, poate esti prea obosita, poate esti in acea perioada a lunii sau poate pur si simplu nu ai chef, va prelua el aceasta activitate. Nu te-a luat de nevasta ca sa-i fii bucatareasa, ci pentru ca vrea sa ia cina alaturi de tine. Cine o pregateste conteaza mai putin! Sa nu uitam ca cei mai buni bucatari din lume sunt barbati 

Cu tine se simte cel mai bine

Da, bineinteles ca fiecare om are nevoie de socializare cu prietenii. Dar nu pleaca de acasa ca sa scape de tine, daca te iubeste. Cred ca atunci cand doi oameni care se iubesc si stau in mare parte a zilei separat, fiecare cu activitatea lui, isi doresc sa fie impreuna.

Linistea ta este si linistea lui (nu in sensul peiorativ)

Venirea pe lume a unui copil ar trebui, in mod normal, sa fie dorinta implinita a ambilor parteneri. Asta inseamna si impartirea responsabilitatilor in ceea ce priveste ingrijirea copilului. Daca alaptezi, se va trezi si el, din cand in cand noaptea, si-ti va aduce copilul in pat. Apoi va sta cu copilul pana ce se acesta se linisteste, lasandu-te pe tine sa adormi. Eu cred ca o femeie iubita si sprijinita nu va trece prin despresie postanatala.

In weekend, cand nu beneficiem de ajutor extern, treburile casei vor fi impartite intre toti membrii familiei

Atat copiii cat si sotul vor contribui in egala masura la aruncatul gunoiului, datul cu aspiratorul, stransul hainelor, pregatirea mesei, etc. Noi pe baietii nostri asa i-am obisnuit!

Placerea ta sexuala este dezideratul lui

Un barbat adevarat va vrea sa-i faca placere partenerei lui, asa ca “obligatie conjugala” este un concept pe care nu-l intelege si nu-l cunoaste nici unul dintre cei doi parteneri!

Ii va da aripi

Un barbat adevarat intelege ca barbatia si-o dovedeste atunci cand se confrunta cu probleme, carora incearca sa le faca fata, ramanand cu capul sus. Acasa, isi va dori langa el o femeie care sa-i fie egala. Mai mult, el isi va dori o sotie emancipata si va face tot posibilul sa-i dea aripi!

Si cred ca lista poate fi mai lunga… va astept completarile!

Sursa: http://doer.ro

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More