Take a fresh look at your lifestyle.

Acestea sunt cele mai vizibile 6 tendințe de modă pentru bărbați în vara anului 2023

0

Va dura ceva timp, dar deja putem visa la zile însorite și la excursii tropicale. Oricare ar fi planurile tale , ținuta ta este o parte importantă a pregătirii. Îmbrăcămintea potrivită te protejează de soare și te ajută să faci o impresie bună. Acestea sunt cele mai vizibile 6 tendințe de modă pentru bărbați în vara anului 2023.

Foto: Pinterest

Nu ne este frică de culoare

De la pastel la neon, există ceva pentru toată lumea în vara lui 2023.

Hainele de vară sunt de obicei viu colorate. Vedem că paleta este în tendință spre culori naturale și pasteluri în acest sezon. Blue, Riva, Mint și Steel Green domină anul acesta. Desigur, puteți continua să utilizați nuanțe deschise precum alb, ecru și nisip. Îmbrăcămintea din fibre colorate amestecate (Melage) ne asigură că, culorile nu atrag privirea. În același timp, aveți la dispoziție si o gamă largă de culori neon strălucitoare din care să puteti alege.

Foto: Pinterest

Poarta straturi cu stil pe bulevard

O ținută în straturi este o necesitate pentru iesiri la terasă.

Chiar și în destinațiile exotice se poate răci considerabil seara. Mai ales dacă stai lângă apă  într-o stațiune de pe litoral sau într-un port. Așa că nu este de mirare că ținuta stratificată este încă populară. Un blazer din in este completarea perfectă pentru ținuta ta pentru un plus de căldură și clasă.

Foto: Pinterest

Poate fi din nou șic

În timpul pandemiei, ne-am îmbrăcat în mare parte confortabil, dar acum trecem încet la o ținută mai formală. De exemplu, vesta a revenit și vedem că puloverele polo sunt tot mai mult în centrul atenției. În plus, puloverele sunt mai sofisticate în design, ideale dacă ai cina planificată lângă apă sau pe terasă!

Purtăm dungi

Foto: Pinterest

Dungile au rămas mereu pe scena modei, dar vara aceasta vor juca un rol mai important.

Dungile nu se demodează niciodată, dar vom purta mai multe dintre ele în acest sezon. Dungile sunt clasice si surprinzător de versatile. Dungile verticale te fac să pari mai înalt și mai suplu. Dungile orizontale, pe de altă parte, vă fac silueta să pară mai lată. În plus, ca regulă de stil; cu cât dungile sunt mai groase, cu atât ținuta ta este mai relaxată. Fie că alegi un tricou polo în dungi sau un tricou în dungi, faci o impresie de clasă.

Nu trebuie să mai fie așa de mulat

Foto: Pinterest

Lăsați acasă tricourile stramte, polourile și pantalonii scurti stramti.

Confortul rămâne important vara. În plus, te va ajuta ca un plus de protecție împotriva soarelui. Când hainele sunt mai largi, razele UV dăunătoare pătrund mai greu la piele prin țesătură. De asemenea, te încălzești mai puțin repede decât cu un tricou strâmt sau pantaloni scurți stramti.

Purtați haine cu conștiința curată

Foto: Pinterest

A confectiona îmbrăcăminte sustenabilă și circulară este mult mai simplu in zilele noastre.

Garderoba ta este o reflectare a cine ești. Acest lucru depășește marca sau stilul, dar și modul în care sunt confectionate hainele. Vă veți simți instantaneu mai confortabil știind că materialele sunt fără substanțe chimice nocive și procesate în condiții corecte.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More