Take a fresh look at your lifestyle.

Acidul hialuronic

13 / 100

ingredientul minune din cosmetică și estetică

Proprietățile sale de hidratare intensă și anti-ageing au adus acidul hialuronic în atenția experților în cosmetică și înfrumusețare care l-au transformat în elementul de bază pentru menținerea prospețimii tenului. Astfel au apărut laboratoare specializate în prelucrarea acidului hialuronic și dezvoltarea de noi tehnologii de înfrumusețare pe baza sa, ce sunt aplicate eficient în clinici de estetică. O astfel de clinică este Shanti Beautyclinic din Timișoara, unde medicul estetician Abdel K. El Shanti, trainer și speaker Teoxane, desemnat Teoxane Country Expert de către Teoxane Laboratoires de la Geneva – specializate în folosirea acidului hialuronic ca ingredient anti-ageing – aplică proceduri de înfrumusețare cu rezultate imediate.

Acidul hialuronic 1

Acidul hialuronic este un carbohidrat care se găsește în corpul nostru în țesuturile epiteliale, conjunctive și nervos. Pentru că cea mai bună strategie de a lupta cu procesul de îmbătrânire este din interior, prin suplimentarea elementelor care ne oferă tinerețe în mod natural, mai exact a acidului hialuronic, acesta este replicat în laboratoare specializate în prelucrarea sa și introdus în piele prin diferite metode. De la cel mai simplu mod de aplicare acasă, prin creme și serumuri care conțin o cantitate suficientă de acid hialuronic până la fillere cu această substanță, realizate în clinicile de estetică medicală, toate au rezultate benefice pentru piele.
Inovații în frumusețe, cu acid hialuronic Practic, acidul hialuronic reține apa, își mărește volumul și umple ridurile din interior, oferind tenului un aspect neted și luminos. Laboratoarele Teoxane, specializate în dezvoltarea și producerea produselor de umplere cu acid hialuronic și lideri în medicina estetică, au dezvoltat o tehnologie inovatoare – Resilient Hyaluronic Acid (RHA) – care oferă un tratament complet de îngrijire a tenului. Medicul Abdel K. El Shanti este unul dintre esteticienii apreciați ai Timișoarei, care execută cu succes și atraumatic aceste proceduri de întinerire. Practic, injecțiile cu acid hialuronic umplu ridurile și îi oferă pielii beneficii importante. Deasupra zonei unde este aplicată procedura se formează o plasă de hidratare care menține pielea netedă, acționând, în același timp prin eliberarea treptată a ingredientelor active, o procedură anti-îmbătrânire pe termen lung.
Tot prin injectare poate fi aplicat și complexul de restructurare a dermei, o altă inovație în industria cosmetică. Practic, sunt selectate ingrediente active pe care corpul uman le produce – aminoacizi, antioxidanți, minerale, vitamina B6 – și care acționează asupra metabolismului, stimulând regenerarea celulară.

Acidul hialuronic 2

Acțiunea acidului hialuronic
• Există trei componente principale pe baza cărora acidul hialuronic
stimulează și ajută la menținerea supleții pielii.
• În primul rând, atrage apa și o reține astfel încât pielea săo poată absorbi, umplând spațiile dintre fibrele de colagen și elastină.
• În al doilea rând, prin creșterea nivelului de hidratare conferă pielii un aspect luminos.
• În al treilea rând, stimulează organismul să producă colagen, un element esențial în menținerea aspectului ferm și suplu al tenului.

Acidul hialuronic 3

Teosyal ® RHA , primul acid hialuronic care respectă expresivitatea
facială

Teosyal este cel mai pur acid hialuronic, 100% natural și cu efect de lungă durată, care acționează pentru a umple ridurile de expresie la nivelul feței, susține pielea la fiecare mișcare, ajutând, în același timp, la menținerea vitalității tenului. Acest produs este potrivit pentru zonele cele mai mobile ale feței – zona periorală, obrajii, pliurile nazolabiale, fruntea, colțurile externe ale pleoapelor – laba gâștei.
Produs în laboratoarele Teoxane din Geneva în Elveția, acesta este lider pe piața brandurilor de produse cosmetice de reîntinerire facială, fiind apreciat de către cei mai renumiți medici esteticieni.
Rolul Teosyal este acela de a înlocui volumul pierdut cu vârsta sau boala, de a corecta schimbările statice din piele, de a umple ridurile profunde și superficiale, fiind destinat pielii care și-a pierdut suportul facial grăsos. Injectat în derm, Teosyal repară în mod efectiv deficitul de acid din piele, datorită concentrației sale mari în această substanță, rezultatul fiind vizibil
imediat.
Acidul Hialuronic RHA respectă dinamica feței și a fost creat specific pentru fiecare zonă anatomică. Produsele TEOSYAL RHA au fost create de TEOXANE Laboratories conform unui proces brevetat, ceea ce face posibilă îndeplinirea cerințelor specifice ale zonelor faciale mobile. Această tehnologie păstrează mai bine caracteristicile naturale ale moleculelor de acid hialuronic pentru a obține geluri de înaltă puritate, aproape de conținutul natural al acidului hialuronic din piele. Pentru că nu pot fi aplicate orice tip de produse pe orice zonă, acest lucru având ca rezultat un efect de “overdone”, Acidul Hialuronic RHA este ce mai bună opțiune în estetica facială.

Acidul hialuronic 4

Efect de înfrumusețare
În industria cosmetică, acidul hialuronic este folosit în tot mai multe produse pentru diferite zone ale feței și corpului. În medicina estetică, abordările sunt multiple, iar efectele pe care injectarea acestui carbohidrat sintetic le produce sunt vizibile pe o perioadă îndelungată. În principal, femeile apelează la intervențiile cu acid hialuronic pentru a reda volum și contur buzelor, pentru a accentua pomeții sau pentru a hidrata și a reda
luminozitatea pielii în zona decolteului, a gâtului și a mâinilor. Deopotrivă femei și bărbați mizează pe acțiunea acidului hialuronic în estomparea cearcănelor și umplerea ridurilor. Tratamentele de înfrumusețare cu acid hialuronic pot fi efectuate la Shanti Beautyclinic, în Timișoara, de către medici esteticieni cu expertiză și renume.

Acidul hialuronic 5


www.beautyclinic.ro

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More