Take a fresh look at your lifestyle.

Adelina Pestrițu recomandă cele mai hot produse de make-up. #CupioSummer

Frumoasa Adelina Pestrițu este Ambasador al brandului, iar campania #CupioSummer by Adelina Pestritu se desfasoară la nivel national, atât online cât și offline, promovând frumusețea în aceasta vară.

Declarată cea mai sexy vedetă feminină, Adelina este și una dintre cele mai populare artiste din țară, conturile sale de socializare fiind urmărite de milioane de oameni.

O femeie și o mamă împlinită, Adelina recunoaște că siguranța și încrederea de sine vin, atât din interior, cât și din exterior. Make-up-ul reprezintă un atu pentru orice femeie pasionată de frumos și care vrea să își pună în valoare feminitatea.“Pentru mine pasiunea pentru machiaj vine din dorinta de a atinge perfectiunea, care desigur este relativa in ochii celor care te privesc. In viziunea mea perfectiunea se regaseste in confortul pe care il am atunci cand ma simt bine in pielea mea. Produsele de makeup de la Cupio imi confera acea stare de siguranta si de incredere, oriunde m-as afla.“


Pentru mine pasiunea pentru machiaj vine din dorinta de a atinge perfectiunea, care desigur este relativa in ochii celor care te privesc. 


Adelina Pestrițu

Noile colecții #Cupiosummer te vor surprinde cu o explozie de culoare caracteristică sezonului călduros. Pentru a te bucura de intreaga gamă de produse accesează www.cupio.ro. Cupio este un brand românesc, în plină ascensiune, ce comercializează produse profesionale pentru manichiură, makeup și îngrijire corporală, indispensabile profesioniștilor din domeniul frumuseții. Cupio a creat și dezvoltat 8 sub- branduri: CupioGels® (gama complexă de geluri UV), Cupio to Go!® (oje semipermanente consacrate deja pe piața din România), Cupio One Step® (oje semipermanente 3 in 1), Cupio Acryl® (acryl), Cupio in the City® (gama de lacuri pentru unghii, cu uscare la aer), CupioLash® (gene false), Make-up Pro ® (produse profesionale pentru machiaj), Cupio Pro Epil® (produse pentru epilare), Cupio SkinCare & CupioSpa (produse pentru ingrijire personala).De-a lungul timpului, brandul a fost susținut de vedete din țară, femei frumoase și puternice, care au transmis cu succes imaginea brandului.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More