Take a fresh look at your lifestyle.

Ai gustat berea Vaginului „Yoni” ?

Ce nu îi trece omului prin minte, pentru a crește cifra de afacere? Fabrica de Bere poloneză „The Order of Yoni” (Yoni înseamnă vagin, în hindi) a prezentat o bere care ar fi fabricate cu ajutorul organelor sexuale feminine și chiar au gust asemănător acestora.

Ai gustat berea Vaginului "Yoni" ? 1

Pentru prima bere Vagin din lume, două modele – Paulina și Monika – au donat tulpina lor bacteriană. Bacteriile influențează procesul de fermentare și dau produsului finit un gust de nereprodus, conform producătorului. Produsul unic în întreaga lume se fabrică cu ajutorul bacteriilor lactice din vaginul femeilor frumoase.

Berarului i-a venit ideea în urmă cu șase ani, pe când a băut o bere belgiană și s-a mirat de proveniența gustului acidulat. A cercetat problema și a descoperit că bacteria lactică, cea care este deseori folosită la fermentarea berii, se găsește și în flora vaginală. Pentru extragerea bacteriei au fost implicate două femei
în proiect – modelele Paulina și Monika. Ele au fost alese pe baza caracterelor lor diferite și s-au alăturat cu entuziasm proiectului pentru că au văzut ineditul situației.

Pentru fabricarea berii, un ginecolog a făcut prima dată in test Papanicolau fetelor. Materialul obținut a fost apoi izolat într- un laborator, curățat și reprodus. Apoi bacteria a fost tratată pentru a dizolva fermentarea acidului lactic, povestesc oficialii Order of Yoni.

bere extra la un extra preț
Această bere costă mai mult decât sortimentele obișnuite. O sticlă cu bacterii vaginale costă 25 Zloty (aproape 6 euro) devenind, astfel, la fel de scumpă ca o sticlă de vin.

Ai gustat berea Vaginului "Yoni" ? 2

 

Paulina are un gust diferit de Monika
Berăria oferă două sortimente de bere – vagin: „BottledLust” și „Bottled Passion”, ambele cu un procent de 8% alcool. „Bottled Lust” miroase a nucșoară și este fabricată cu tulpini bacteriene din vaginul Paulinei.

Ai gustat berea Vaginului "Yoni" ? 3

 

Pentru „Bottled Passion”, pe care producătorul o definește ca fiind un sortiment clasic blond,
bacteriile au fost livrate de Monika.

La întrebarea “ce îi face berea așa de specială?”, producătorul a răspuns: „Dacă consumați berea noastră, veți ști că undeva acolo înăuntru este o parte dintr-o femeie, care în acel moment poate să facă duș, să se îmbrace sau să danseze.”

Ai gustat berea Vaginului "Yoni" ? 4

Interesul pentru bere este enorm. În momentul de față vin solicitări din toată lumea. Berea este vândută în mai multe magazine din sudul Poloniei. Sunt planificate și livrări către Spania, Italia, Cehia, Brazilia, Mexico și SUA. Fabrica de bere Yoni are un plan și mai măreț: mai multă bere cu mai multe modele. Una blondă cu șofran, aur comestibil și o blondă frumoasă cu bacteriile ei. Una acidă, cu prune afumate și un
model roșcat…

Este vorba de o bere cu fermentație înaltă, care are gust de «feminitate, șarm, pasiune și sexualitate». Aceasta se obține prin adăugarea bacteriilor lactice (Lactobacilius acidophilus) în procesul de fermentare. Alte ingrediente: apă, malț (Pilsner, Mönchner, caramel prăjit), hamei, fulgi de lemn, drojdie.

 

 

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More