Take a fresh look at your lifestyle.

Ai o afacere la inceput de drum sau vrei sa devii antreprenor?

Cel mai amplu curs de competente antreprenoriale incepe pe 19 mai. Nu-l rata!

Pe 19 mai 2018, enTourage Communications da startul cursului acreditat de „Competențe Antreprenoriale„, destinat celor care au o afacere la inceput de drum, celor care vor sa devina antreprenori sau celor in cautare de resurse de dezvoltare personala si profesionala.

Intr-un mediu de business tot mai provocator, romanii ezita adeseori sa porneasca in cautarea independentei financiare sau a indeplinrii visului de a demara propria afacere. Insa, cu o baza solida de cunostinte si mentori potriviti, acestia pot face un pas important spre dezvoltarea unui business de succes. Daca faci parte din categoria celor cu obiective marete in domeniul antreprenoriatului, acest curs iti este dedicat!

Cursul acreditat de „Competente Antreprenoriale„ este menit sa ofere participantilor un start in dezvoltarea unei strategii eficiente de business. Acesta este gandit ca un curs practic, axat pe ideile de business ale celor prezenti sau ale afacerilor lor. Astfel, toate cunostintele dobandite in cadrul cursului pot fi aplicate chiar din timpul intalnirilor, ce se vor desfasura pe parcursul a trei weekend-uri.

De la managementul resurselor umane si pana la vanzari ori marketing, cele mai importante departamente ale unei companii vor fi abordate prin tematici de actualitate ce au ca finalitate crearea unei baze de idei concrete si sugestii de implementare. De asemenea, participantii vor avea la dispozitie un manual de curs extrem de bine documentat si, de-a lungul intalnirilor, acestia vor primi o serie de teste si exercitii, pentru a deprinde cunostintele necesare administrarii unei afaceri.

enTourage Communications introduce in desfasurarea cursului acreditat de competente antreprenoriale si o serie de masterclass-uri si seminarii speciale cu reprezentanti de seama din domeniul vanzarilor, marketing-ului sau al resurselor umane din companii cu vasta experienta pe piata din Romania.

Cursul are un cost special de 1750 lei, care se poate achita in rate, pana la data inceperii cursului, respectiv pana la 19 mai 2018. Formatorul principal al cursului este Dorina Ene, expert in marketing, avand o experienta de 12 ani in domeniu, antreprenor incepand cu anul 2011 si formator acreditat pentru predarea cursului de Competente Antreprenoriale. Diploma obtinuta dupa examenul final este acreditata ANC.

Detalii suplimentare despre curs, puteti obtine sunand la 0720.898.629 sau la office@entourage.com.ro.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More