Take a fresh look at your lifestyle.

Alberto Suits and Tailoring – Costume bărbătesti și accesorii pentru bărbați stilați

10 ani de excelență
Cu o experiență de 10 ani în design vestimentar și în confecționarea costumelor bărbătești cât și a accesoriilor aferente, Alberto Suits and Tailoring aduce în mod continuu inovație, materiale premium și profesionalism pentru a crea costume bărbătești și accesorii desăvârșite, pur masculine și high class la un raport calitate/preț extraordinar.
Atelierul de stil vestimentar masculin Alberto Suits and Tailoring are scopul de a introduce pe piața românească costume bărbătești cu un concept special, după tendințele modei, unic și inovator – calitate foarte ridicată la prețuri rezonabile, unde nu se plăteste brandul, ci doar calitatea materialelor folosite, creativitatea fashion și atenția la detalii a designerului Alberto și a echipei sale.
Materialele folosite de Alberto Suits and Tailoring sunt din lână 100%, bumbac (catifea) de cea mai înaltă calitate și lână Super 160’s. Acestea sunt procurate exclusiv din Italia, de la fabrici specializate, de renume, iar produsul finit este croit cu atentie în România de echipa profesionistă a designerului Alberto, după schițele acestuia.
Scopul Alberto Suits and Tailoring este tratarea cu respect și profesionalism a domnilor care doresc să-și afirme eleganța și bunul simț estetic prin creațiile noastre și de a continua să producem și să inovăm costume bărbătești și accesorii după ultimele tendințe ale modei și din cele mai bune materiale oferite de producători de renume.

www.costume-alberto.ro

www.facebook.com/AlbertoSuits

 

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More