Take a fresh look at your lifestyle.

Alege inteligent! Invata sa investesti in cele mai bune produse cu led!

Ai incercat sa iti imaginezi lumea fara energie electrica? Iti este imposibil, nu-i asa? De aceeasi provocare s-au lovit si cercetatorii atunci cand si-au dorit sa creeze o solutie de utilizare sustenabila a resurselor energetice. Astfel au luat nastere produsele cu led, care ne ajuta sa economisim, dar si sa protejam mediul inconjurator.

Acest trend in iluminarea spatiilor interioare a prins mult avant in Romania in ultima perioada, avand in vedere ca tot mai multi utilizatori renunta treptat la metodele traditionale si isi indreapta atentia spre tehnologia LED. Daca nu stii spre ce produse de acest tip sa te orietenzi, magazinul online produseled.ro vine in intampinarea ta si iti ofera o gama variata din care poti sa alegi in functie de nevoile tale, cum ar fi: becuri cu LED, banda cu LED 220 V, corpuri de iluminat cu LED, spoturi cu LED, proiectoare cu LED, plafoniere si aplice cu LED si multe alte accesorii si componente.

Cum alegi produsele cu LED potrivite?

Daca produsele cu LED reprezinta pentru tine o lume cu totul noua, atunci vom face lumina la figurat si iti vom prezenta cateva dintre caracteristicile principale ale acestora.

Becuri cu LED – au consum de energie redus si durata de viata mare. Pot functiona intre 30.000 si 50.000 de ore in comparatie cu becurile obisnuite – 1000 de ore.

Spoturi cu LED – reprezinta solutia ideala pentru vitrinele magazinelor, holuri, coridoare, dar pot oferi un plus de farmec si in dormitor.

Banda cu LED – este perfecta pentru spatiile moderne in care se doreste obtinerea unei atmosfere deosebite.

Aplica cu LED – este potrivita pentru holuri, hoteluri, pensiuni si restaurantele cu decor romantic.

Proiectoare LED – sunt de un real ajutor in iluminarea fatadelor inalte, a intrarilor din locuinte si depozite.

Decoruri cu LED – pot fi folosite pentru infrumusetarea caselor la interior si exterior.

Principalele avantaje ale produselor cu LED

Utilizarea produselor cu LED vine la pachet cu o multime de beneficii care nu pot fi trecute cu vederea:

Produsele cu LED…

• … promit reducerea consumului de energie electrica cu pana la 90%;

• … au o durata de viata mare;

• … au un termen de garantie de 2 ani atat pentru persoanele fizice, cat si pentru persoanele juridice;

• … emana mai putina caldura;

• … au o rezistenta crescuta la socuri si vibratii;

• … nu contin substante toxice precum mercur ori plumb;

• … emit o lumina alba, naturala, ceea ce inseamna ca este mai apropiata de cea naturala;

• … nu emit radiatii infrarosii si ultraviolete;

• … nu atrag insecte.

In magazinul online produseled.ro gasesti o multime de modele de becuri cu LED, banda cu LED 220 V, corpuri de iluminat cu LED, spoturi cu LED, proiectoare cu LED, plafoniere si aplice cu LED si multe alte accesorii si componente. In fiecare luna oferta este imbogatita cu cel putin 20 de produse noi si diferite, astfel ca nevoile si dorintele tale nu vor ramane nesatisfacute. Nu te ingrijora in privinta preturilor piperate pe care le au alte magazine ce comercializeaza becuri cu LED si alte produse ce au la baza aceeasi tehnologie, pentru ca aici vei gasi periodic promotii atractive si reduceri de pret greu de refuzat.

Despre produseled

Multumirea fiecarui client in parte reprezinta pentru noi o prioritate, astfel ca magazinul online este adresat oricarui client, indiferent de coltul tarii in care se afla, oferind o gama diversificata de solutii prin cele peste 2000 de produse cu LED diferite.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More