Take a fresh look at your lifestyle.

Alertă de gradul zero: porcul Antrefrig a dispărut înainte de sărbători

Înainte de sărbătorile de iarnă, de teama meselor festive și a obiceiului de Ignat, cel mai amuzant porc de pe internetul românesc a dat bir cu fugiții și a dispărut de pe cutiile de conserve Antrefrig din magazine, din online și de oriunde era prezent până acum.

De aceea, Antrefrig lansează un apel către toți românii să îl găsească pe faimosul porcușor albastru. Astfel, până pe 31 decembrie 2017, fanii sunt invitați să se joace de-a detectivii și să pornească în căutarea porcului dispărut.

Cei care vor să afle unde s-a ascuns porcul pot intra pe site-ul www.antrefrig.ro, unde vor găsi misiuni săptămânale care așteaptă să fie rezolvate. Provocările sunt de fiecare dată altele: în fiecare zi de luni a săptămânii apar noi misiuni, gata de descifrat.

Antrefrig pune la bătaie și recompense pentru cei care îl găsesc pe porcușorul neascultător: un telefon mobil Iphone 8 de 256 GB, sau premii săptămânale de consolare, printre care tricouri cu mesaje cool sau baxuri de pate în ediție limitată.

Pentru a intra în concurs, fanii trebuie să rezolve misiunile săptămânale de pe site până în ziua de Revelion, iar pentru a-și mări șansele de câștig, să își invite prietenii să îi voteze pe facebook, fiecare vot aducând 50 de puncte în plus. Marele premiu va fi acordat prin tragere la sorți unuia dintre primii 20 de participanți cu cel mai mare număr de voturi. Regulamentul complet este disponibil pe www.antrefrig.ro

În această lună, în magazinele din toată țara, conservele Antrefrig de pate sunt prezente la raft într-o ediție limitată, de pe care a dispărut porcul emblematic.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More