Take a fresh look at your lifestyle.

ALINA EREMIA – Despre iubirile din viața ei

Atunci când vorbește despre iubire și pasiune, Alina nu se limitează doar la frumoasa poveste de dragoste pe care o trăiește deja de doi ani și pe care abia de curând a simțit să o împărtășească publicului, ci și despre iubirea pentru muzică, cea care îi alimentează visul de a deveni un artist de referință pe portativul românesc, despre iubirea de schimbare, de modă, de viață. O artistă completă, o femeie frumoasă și împlinită ne dezvăluie La Dolce Vita sa.

Anul 2017 a fost unul plin de proiecte frumoase pentru tine, nu doar pe plan profesional dar și personal. Ne poți puncta cele mai importante momente pe care le-ai trăit în 2017 ?
Sunt multe lucruri de menționat, pe care le-am realizat in 2017, și de care sunt mândră, printre care participarea în juriul Next Star, faptul că piesa Poartă-mă s-a clasat săptămâni la rând în top 3 cele mai difuzate piese românești, colaborări de imagine, un tur de forță prin țară la concerte, și multe, multe altele.

Declarai, după vacanța la Miami, că vei anunța o colaborare inedită. Ne poți da câteva indicii?
Sunt extrem de încântată de ceea ce urmează de acum încolo. În urmă cu puțin timp, am anunțat faptul că voi lansa primul album din cariera mea solo, album la care lucrez de câteva luni bune, în care mi-am pus amprenta pe partea de compoziție și am dat frâu liber creativității. Îmi doresc să pătrund și mai mult în playlist-urile oamenilor și să le livrez muzica cu care să vibreze. În Miami, am îmbinat plăcutul cu utilul. Am filmat un clip, alături de un producător local, Novaspace, prima colaborare muzicală internațională. Dar nu mă opresc aici, voi continua cu o serie de surprize.

Dacă tot am adus vorba de Miami, cum a fost vacanța acolo? Ce te-a fascinat și ce locuri/activități ai rcomanda?
Miami era una din destinațiile în care mi-am propus să ajung în viitorul apropiat. Te simți ca pe un platou de filmare de dimensiuni mari, unde te aștepți să apară de oriunde o cameră de luat vederi. Plutește în aer o atmosferă relaxată, oamenii sunt extrem de pozitivi, culorile parcă sunt mai intense, iar pe ambele părți ale drumului se întind zgârie-nori. Ocean Drive este exact așa cum e prezentat în filme, cu terase alăturate unde se amestecă muzica. Am avut parte și de o experiență culinară deosebită, testând tot felul de preparate care mai de care mai frumos dichisite și delicioase. Pot să o cataloghez ca cea mai frumoasă vacanță muncită pe care am avut-o.

Pentru că noi promovăm conceptul Dolce Vita, iar 2017 pare să se fi desfășurat în această direcție și pentru tine, spune-ne ce înseamnă pentru tine Dolce Vita?
Cred că toți aspirăm la o existență fastuoasă, să reușim să ne potolim toate poftele sufletului, să fim înconjurați de frumos și de bunăstare.

Nu ești genul de vedetă care să își facă publică, viața personală. Totuși, este prima oară când ai declarat că trăiești o poveste de dragoste. Ne poți spune în câteva cuvinte ce se întâmplă acum în viața ta și cum te-a schimbat iubirea?
Am fost destul de rezervată cu viața sentimentală și încă sunt, pentru că visul meu este să mă număr printre legendele muzicii românești și nu numai, să fiu și un artist de referință. Deoarece creștea din ce în ce mai mult curiozitatea reporterilor în ceea ce privește fericirea mea sentimentală, am mărturisit că sunt împlinită și pe plan amoros, trăiesc o relație de dragoste care se derulează de 2 ani și am simțit să împărtășesc acest detaliu foarte important din viața mea.

Pe lângă schimbările emoționale, au intervenit și schimbări de look. Cum te-ai hotărât să renunți la brunet și să devii blondă?

E totuși o schimbare radicală. Sunt deja câțiva ani de când am făcut trecerea de la o culoare închisă la blond. Sunt o persoană căreia nu îi este frică să experimenteze cu look-ul ei, așa că am acceptat sugestia stiliștilor cu care am lucrat de-a lungul timpului, de a face transformări.

Și stilul tău vestimentar s-a schimbat. Cine se ocupă acum de imaginea ta și cum îți alegi piesele pe care le combini?
De mai bine de 2 ani, lucrez cu oameni avizați, care au grijă de fiecare apariție. Împreună compunem ținutele care să mă reprezinte, să reflecte personalitatea mea.

Pentru că e o ediție dedicată modei, spune-ne care sunt piesele tale esențiale pentru această toamnă?
Piesele pe care mizez în toamna aceasta sunt costumele, item-urile sporty, din piele sau denim și beretelele.

Ce investiții ai făcut la Miami în acest sens?
Mi-am achiziționat piese din piele lăcuită, berete din catifea și o pereche de stiletto foarte simpatici.

La final, povestește-ne puțin despre proiectele muzicale din această toamnă.
Așa cum vă povesteam, urmează lansarea primului meu album, multe piese noi în promovare și o toamnă plină de concerte.

Jurnal muzical
• Primul contact cu muzica… la vârsta de 4 ani.
• Prima apariție pe scenă… în cadrul concursului Abracadabra, la doar 5 anișori.
• Cine te-a îndrumat către muzică? A fost alegerea mea, iar părinții mi-au oferit tot sprijinul în această direcție.
• Ai moștenit talentul de la… mama.
• Instrumentul preferat? Cânți la el? Am terminat pianul la școala de arte și recent m-am reapucat de lecții.
• Idolii din industria muzicală? Beyonce, Whitney Houston, Janis Joplin, Freddy Mercury.
• Piesa peferată dintre piesele tale? Nu este lansată încă, deci nu pot dezvălui titlul.
• Cel mai frumos moment din cariera ta? Când mi-am auzit prima dată o piesă la radio.
• Playlistul de vacanță (artist/gen muzical preferat)? Câțiva artiști pe care îi recomand sunt Dua Lipa, Drake, Shawn Mendes, Jax Jones, Katty Perry.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More