Take a fresh look at your lifestyle.

Amazing Jewelry – Cum arata cea mai noua bijuterie in Timisoara

Ne plac mult bijuteriile, nu-i asa? Pentru ca stiu ca va plac noutatile cand vine vorba de accesorii si mai stiu ca va plac si preturile competitive, azi vreau sa povestesc putin despre cea mai noua bijuterie din Timisoara, Amazing Jewelry care la deschidere a avut-o Special Guest pe Alina Eremia.

Nu ma asteptam sa fie un eveniment atat de AMAZING, la intrarea in bijuterie am fost intampinati cu prosecco si dulciuri delicioase. Auzisem despre Amazing Jewelry ca e cu adevarat diferita de tot ce exista  pe piata insa nu ma asteptam sa fie atat de perfecta. Vreau sa impart cu voi ceea ce face ca acesta bijuterie sa fie altfel si de ce ma voi intoarce aici ori de cate ori vreau sa achizitionez bijuterii noi sau sa fac cadouri celor dragi, mai ales acum ca vin sarbatorile.

Amazing Jewelry a revolutionat oarecum ceea ce stiam eu deja despre conceptul de bijuterie clasic.  Produsele au un design cool si un aer fresh, modele delicate, moderne,  mixuri creative gata sa fie purtate de femeia independenta, matura si care stie ca o bijuterie ii va contura mereu personalitatea si o va scoate din anonimat ori de cate ori is va dori sa straluceasca. In bijuterie veti gasi bratari, inele, pandante, lantisoare, cercei  argint 925 suflat cu aur galben de 18K , aur roz sau argint cu rodiu negru, bratari cu snur sau bratari cu pietricele.

Magazinul este diferit fata de tot ce exista pe piata si fata de ceea ce exista in Timisoara la ora actuala. Bijuteria are un design inspirat din cluburi si lounge-uri, cornere interactive pentru clienti, playlist-uri create de DJ celebri, protocol cu prosecco si snacks pentru cliente

Sursa: www.fashoniac.com

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More