Take a fresh look at your lifestyle.

Amazing Jewelry a deschis al treilea magazin în România

Un nou magazin de bijuterii Amazing Jewelry a fost deschis luni, 18 decembrie 2017, la etajul 1 al centrului comercial București Mall. Lansarea celui de-al treilea magazin a fost marcată printr-un eveniment plin de strălucire, la care au luat parte vedete, presă, colaboratori și invitați de peste hotare.

Evenimentul de deschidere al magazinului din București Mall a fost marcat de un alt eveniment important: prezența artistei Alina Eremia care a anunțat intrarea sa în echipa Amazing Jewelry ca imagine oficială a brandului în România. Vedeta a prezentat evenimentul și a interpretat imnul Amazing Jewelry, alături de DJ Lars, sosit din Copenhaga special pentru acest eveniment.

Sub sloganul “Revoluția prețurilor”, brandul danez Amazing Jewelry, a adus și înRomânia un suflu fresh pe piața bijuteriilor, oferind piese prețioase, cu un design young, adresate generației Millennials, la prețuri competitive.

Bijuteriile din argint 925 și argint rodiat, placat cu aur galben și roz de 18 karate, simple sau accesorizate cu zirconiu cubic, citrine, sidef, perle sau diamante sunt disponibile în colecții care se înnoiesc frecvent.

Deschiderea celui de-al treilea magazin a marcat și lansarea în România a colecțiilor de ceasuri bărbătești și de damă.

Incepând din luna ianuarie, în toate magazinele vor fi disponibile si colecții de bijuterii pentru copii, plus alte mii de modele de bijuterii și accesorii cerute de public.

Prin primul magazin deschis în luna septembrie în Promenada Mall, Amazing Jewelry a reușit să cucerească, în scurt timp, mii de femei și să genereze un lanț de deschideri care au continuat cu Iulius Mall Timișoara în noiembrie, București Mall în decembrie, planul de extindere urmând să adauge multe alte orașe din țară în anul 2018.

Pe lângă prețul corect, de neegalat pentru concurență, însăși vizita în magazinele Amazing Jewelry este o experiență unică. Designul interior cool, inspirat de interioarele cluburilor și lounge-urilor, playlistul cu deep house creat special pentru brandul Amazing de catre DJ Lars, conceptul interactiv implementat printr-un fun corner cu o ruletă care îți oferă șansa de a caștiga vouchere sau bijuterii, o cameră pentru selfie pe care îl poți livra instant pe mail și iPad-uri puse la dispozitia vizitatorilor, îți transformă experiența de shopping într-una cu adevărat specială.

Pentru cei care nu au timp să ajungă într-unul dintre cele trei magazine, există varianta cumpărăturilor online pe site-ul www.amazing-jewelry.ro, unde înregistrarea unui cont este răsplătita cu un cod unic de reducere de 5%. In plus, prin abonarea la newsletter, afli primul ultimele noutăți și ai acces la colecțiile in ediție limitată.

Magazinul deschis în Bucuresti Mall este al 39-lea magazin al brandului Amazing Jewelry.

Amazing Jewelry a fost lansat în 2016, în Danemarca, de Jesper Nielsen. Cu o experiență de peste 14 ani în industria bijuteriilor, timp în care a creat branduri de succes, acesta a impus pe piață un concept inovator de business ce a cucerit deja 11 țări.

In 2018, Amazing Jewelry pregăteste expansiunea pe 24 de noi piețe si îmbogățirea portofoliului de bijuterii si accesorii.

 

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More