Take a fresh look at your lifestyle.

Amazing Jewelry Romania – Bijuterii cu stil la un preț corect

Moda va avea întotdeuna adepți iar accesoriile sunt, de fapt, cele care dau esență ținutelor. Simple sau extravagante, minimaliste sau strident colorate, prețioase sau din mixuri de metale și pietre semiprețioase, bijuteriile sunt cele mai căutate accesorii de pretutindeni. Astfel, la începutul lui septembrie, un nou magazin de bijuterii ale unui brand internațional tânăr, deschis în Promenada Mall din București, vine să întregească oferta de bijuterii și să declanșeze o revoluție a prețurilor în domeniu.

Anda și Gabriel Teodorescu sunt „familia Amazing“ din România. Atunci când l-au întâlnit pe Jesper Nielsen, în Copenhaga, inițiatorul brandului Amazing Jewelry, au simțit că bijuteriile produse de el trebuie să ajungă și la femeile din România. Și au început imediat să gândească un plan care s-a concretizat în franciza Amazing Jewelry, o afacere de familie cu potențial nelimitat.

Care este povestea brandului pe care l-ați adus în România?
Amazing Jewelry este un brand foarte tânăr, el fiind înființat în 2016 de către Jesper Nielsen, un om de business foarte influent în lumea bijuteriilor, fost co-fondator Pandora. El și-a dorit un nou „copil“ – cum îî place lui să-și numească afacerile – care să creeze un fenomen global. Ceea ce se și întâmplă cu Amazing Jewelry. După primul magazin deschis pe strada pincipală de shopping din Copenhaga, au urmat alte 25 deschise în țări precum Suedia, Norvegia, Germania, Spania, China, Elvetia, Anglia, iar ceea ce definește aceste magazine este faptul că oferă produse de calitate la prețuri inegalabil de mici. Practic, industria de fine jewelry este acum mult mai accesibilă. Iar expansiunea brandului a continuat și în România. Am decis să aducem acest brand, în sistem franciză, în România și Republica Moldova. Am deschis deja primul magazin în Mall Promenada și urmează până la finalul anului încă unul în București Mall și alte două în țară, în Iulius Mall din Timișoara și Cluj, iar în 2018 vom continua cu încă 5 magazine.

Cum sunt bijuteriile Amazing?
În primul rând, trebuie să veniți în magazine să le probați, pentru că bijuteriile noastre sunt expuse pentru a fi ușor de ales și încercat. În principiu sunt bijuterii elegante, delicate, cu un design cool, care se potrivesc generației tinere. Avem colecții de brățări, cercei, coliere, pandantive și inele realizate din argint 925 și argint placat cu aur galben și aur roz de 18 karate, încrustate cu pietre semiprețioase dar și o colecție cu diamante, care vin la un preț corect. Bijuteriile sunt gândite după cinci concepte diferite: Freedom – o explozie de simboluri amuzante, culori și emoții; Love – care evocă pasiune, zâmbete, lacrimi, fluturi, primul sărut; Luxury – cu diamante, perle și aur pur; World of Rings – colecții de inele care pot fi mari și extravagante sau simple și grăitoare; Trending – cele mai interesante piese din colecțiile Amazing.

Cum definiți, practic, această revoluție a prețurilor?
Elementul „wow“ al acestor bijuterii este de fapt prețul lor. Acestea pornesc de la 10 euro, 70% dintre ele având costuri sub 50 euro. Practic oferim bijuterii de calitate la un preț inimaginabil de mic. Atunci când am decis să luăm această franciză, neam gândit așa: femeile din România sunt mari consumatoare de modă, pasionate chiar aș spune. Dar pe piața de la noi, puterea de cumpărare este încă mică. Totuși, de ce să nu beneficieze cât mai multe femei de bijuterii fine și versatile, pe care să le asorteze la orice ținută, în orice ocazie? Pornind de la premiza că le vom oferi această oportunitate, business-ul acesta nu avea cum să nu funcționeze aici. Și iată-ne, la mai puțin de un an distanță, generând revoluția prețurilor și în România!

Pe lângă preț, care sunt elementele de noutate cu care atrageți
clienții în magazin?
Conceptul magazinelor noastre este foarte diferit de ideea magazinelor tradiționale de bijuterii. De cum intri, remarci o atmosferă cool, de club, susținută prin amenajarea inspirată din interioarele cluburilor și lounge-urilor și de muzica deep house compilată special pentru noi de către faimosul DJ Lars. Apoi, consilierele noastre de vânzări sunt hostess cu look de model, foarte amabile și cu o atitudine cool. În plus, la vizita în magazin orice clientă va fi servită cu snacks și prosecco, pentru a se simți cât mai relaxată. Iar surpiza, pe care am lăsat-o intenționat la urmă, este conceptul interactiv: în magazin există o ruletă unde oricine își poate încerca norocul la bijuterii și vouchere valorice, o cameră pentru selfie unde te poți juca și îți poți trimite fotografiile instant pe mail și un corner cu ipad pentru distracție în lumea virtuală. Iar asta nu e tot! Urmăriți-ne pe pagina de Facebook, pe Instagram și pe site www.amazing-jewelry.ro și, evident, în magazine, pentru mai multe surpize. Ah, am uitat să vă spun, ne înnoim colecțiile în magazine la fiecare 2-3 săptămâni, așa că vizitați-ne cât mai des!

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More