Take a fresh look at your lifestyle.

Amenajarea living-ului pas cu pas

Iti doresti sa te bucuri de un spatiu de relaxare in casa ta, in care sa poti primi oaspetii si sa petreci seri lungi alaturi de ei si, in acelasi timp, sa fie un spatiu placut pentru a petrece serile linistite si suficient de confortabil atunci cand familia ta devine mai mare?

Amenajarea unui living este o adevarata provocare, din mai multe puncte de vedere. In primul rand, atunci cand vrei sa amenajezi un astfel de spatiu, te gandesti la mobilier pentru living,  dar ar trebui sa incepi cu conceptul de design, cu baza amenajarii, sa te gandesti la spatiul de care dispui si la proiectarea acestuia. De exemplu, daca bucataria ta si livingul formeaza acelasi spatiu, atunci, cu siguranta, trebuie sa te gandesti la un concept de amenajare mult mai complex si diferit, decat daca livingul tau este separata de bucatarie. Atunci cand alegi mobilierul pentru living, in functie de cele doua situatii prezentate mai sus, de asemenea, trebuie sa iei in considerare mai multi factori. In acest fel, alegerea mobilierului este o provocare interesanta si trebuie luata cu entuziasm si determinare.

Cum amenajam livingul cu bucatarie?

Un spatiu format din living si bucatarie este o practica din ce in ce mai des intalnita, deoarece ofera mai mult spatiu si o trecere usoara la bucatarie, pentru a pregati, dar si pentru a servi bucatele. De cele mai multe ori, livingul impreuna cu bucataria formeaza un spatiu mult mai mare si ofera o senzatie de incapere spatioasa.

Atunci cand alegi mobilierul pentru living impreuna cu bucataria, desigur, trebuie sa iei in considerare si mobila care este amplasata in bucatarie, trebuie sa percepi acest spatiu ca pe un tot intreg si sa incerci sa nu deviezi foarte mult de la stilul mobilierului pe care l-ai ales pentru bucatarie.

Din moment ce ai un open space de acest fel, iti recomandam sa incerci un stil modern de amenajare, sa adaugi detalii interesante si originale, cum ar fi mese de diverse forme, dar si culori mai intense.

Alege un concept unic pentru mobilier living

Atunci cand cauti mobila pentru living este foarte important sa pornesti de la un concept unic. Nu incepe sa cauti mobila, din moment ce nu te-ai decis cum anume ti-ai dori sa arate livingul tau si ce stil sa aiba mobilierul. Sunt atat de multe stiluri de amenajare de la care ai putea sa te inspiri si sa iti creezi un design pentru living inedit, modern si confortabil.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More