Citeste aici – Editia de Vară

https://www.flipsnack.com/dolcethemagazine/dolcemag-the-magazine-vara-2021.html Relaxați-vă și bucurați-vă de ediția noastră de vară, pe telefon, i-Pad sau computer, indiferent unde vă aflați.

Maldive – noi puncte fierbinți pentru români

Agenţiile de turism au trecut prin momente dificile în 2020, dar au reuşit să se reinventeze. Finalul de an le-a împins spre lansarea zborurilor directe către destinaţii exotice. Maldivele acumulează în mod constant noi înregistrări de vizitatori din România, țara noastră se află brusc printre primele cinci țări sosite.

DOM PÉRIGNON SI LADY GAGA

Colaborare între Dom Pérignon și Lady Gaga. Există doar 110 exemplare în întreaga lume și este disponibil exclusiv la cerere prin Moët Hennessy Private Sales.

Laura Galea, despre tradiția dublei experiențe a Sărbătorilor Pascale și cele mai frumoase vacanțe

Tradiția Paștelui, de două ori, în fiecare an. Dublu motiv de sărbătoare, dar și dublă bucurie de a petrece timp cu familia. Aceasta este pentru artista Laura Galea cea mai importantă semnificație a sărbătorilor Pascale, iar anul acesta i se pare cu atât mai special cu cât distanța dintre cele două întâlniri îi aduce sentimentul unei vacanțe prelungite.