Take a fresh look at your lifestyle.

Andreea Marin a fost gazda evenimentului de lansare „Kessa”

Joi, 23 noiembrie 2017, a avut loc lansarea KESSA, brand autentic 100% românesc, dedicat exlusiv doamnelor, în cadrul unui eveniment eclectic, plin de eleganță și strălucire, ce s-a desfășurat în showroom-ul de prezentare Kessa (Calea Floreasca, 132).

Împreună cu Andreea Marin, gazda serii, cei peste 150 de invitați au avut ocazia să descopere universul creațiilor Kessa.

Kessa este un nou trend în fashion-ul din Romania, conceput de Cristiana Duca și Paloș Vladimir Daniel.

În colecția de toamnă-iarnă 2017/2018 prezentată, Kessa s-a axat pe croieli simple, dar de efect, punând accentul pe câteva detalii prețioase, pe texturi și materiale care nu trec neobservate.

Imaginea brandului este modelul internațional Gina Chirilă.

Tendința spre minimalism, neglijența ușoară în combinație cu feminitate și șarm sunt tendințe au fost observate în această colecție.
Kessa a prezentat ținute practice și elegente, disponibile în diferite combinații de culori, pe diverse croieli, arătând o provocare mixtă de emoții, imaginație și artă.

Realizate din materiale fine cu o croială din linii simple dar foarte classy, sacourile, în culori terne, au fost impetuos îmbinate cu fuste clasice și pantaloni conici și drepți.

Piesa de rezistență a colecțiilor Kessa o reprezintă paltoanele, în croieli speciale, pe nuan?e calme și reținute de gri, negru, bej, roșu și verde, cele mai populare fiind modelele cu broderii și aplicații blană.

Kessa — o declarație de fashion! Pentru apariții de neuitat!

Vedetele colecției au fost rochiile de seară, cele lungi pentru femei seducătoare, din materiale cu abundență de paiete și pietre, cu tăieturi adânci în partea din față, care lasă să se vadă picioarele lungi, suple și frumoase. Tonurile de culori folosite au fost, de la roșu pasional, negru sclipitor, verde îndrăzneț, până la albul pur și strălucitor, modelele in vogă cele cu decolteul în ‘V’, în noua sa interpretare.

Parteneri: RCV Global Group, Coco Jardin (aranjamente florale), Hannami (incaltaminte), Atelier Faiblesse (incaltaminte) și Obsidian Bijuterii.

Despre Kessa

Kessa este o companie românească ce creează și comercializează produse de lux, calitate premium. Colecțiile Kessa oferă o nouă provocare pentru doamne și o altă perspectivă a look-ului!

Pentru mai multe detalii:

SHOWROOM: Calea Floreasca, nr.132, Sector 1, București.
WEBSITE: www.kessa.ro 
FACEBOOK: https://www.facebook.com/kessafashion/ 
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/kessafashion/

Sursa: Agerpres

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More