Take a fresh look at your lifestyle.

Anette Resort, refugiu de lux în inima naturii

La doar câțiva kilometri de Timișoara, la marginea satului Covaci, există un loc în care relaxarea atinge superlativul. Anette Resort aduce calmul din sufletul naturii, păstrează tradiția și oferă condiții maxime de confort pentru cei care vor să evadeze din cotidian. Anette și Florin Macavei sunt cei doi tineri inimoși care au dat viață acestui loc. Aflați povestea chiar de la ei.

Dolce Vita: Ce reprezintă Anette Resort pentru dumneavoastră?

Dar pentru oaspeții care îi trec pragul? Anette și Florin Macavei: Pentru noi, Anette Resort este un vis frumos pe care am reușit să-l transpunem în realitate, un loc în care am pus mult suflet și am investit toată energia noastră. Am dezvoltat acest loc de la zero, fiecare fir de iarbă, fiecare copac și fiecare clădire are povestea sa. Iar pentru oaspeții noștri este un loc unde unde se pot retrage în liniște, departe de agitația urbană, totuși la foarte mică distanță de oraș, un spațiu de relaxare aproape de natură, confortabil și amenajat creativ, cu toate facilitățile necesare unui sejur de odihnă complet.

Care au fost etapele dezvoltării businessului până la resortul de astăzi?

De la ce ați pornit și unde ați ajuns? Am pornit în anul 2006 cu o mică pensiune cu 5 camere și un restaurant, ne-am dezvoltat în anul 2009 cu o sală de evenimente pentru 200 de persoane, apoi am mărit numarul de camere la 21 transformând astfel pensiunea în hotel. Ulterior am construit încă o sală pentru evenimente cu o capacitate de 400 de persoane, am dezvoltat o zonă de agrement cu locuri de joacă pentru copii, foișoare, piscine și am mărit parcarea. Am construit și un stadion de fotbal pe care s-au ținut meciuri până la nivel de liga a doua . Am luat lucrurile pas cu pas și ne-am extins în timp, încet dar sigur, iar astăzi mai avem doar un pas până la Resortul pe care l-am gândit la început. Odată cu deschiderea zonei Spa ne vom duce planul la final.

Ce oferă camerele de hotel?

Cum le-ați gândit, de la design până la confort? Camerele de hotel au fost gândite de soția mea și toate sunt diferite ca design. Ne-am dorit să fie speciale și am conceput camere tip boutique. Savana Africa este una dintre cele mai interesante camere de la Anette Resort.

Cum descrieți zona de restaurant și bucătăria specifică?

Ce specialități aveți în meniul de vară? Restaurantul Anette are o zonă de mese cu 60 de locuri în interior unde, de obicei, servim micul dejun, iar pe perioada verii avem spații generoase la exterior, foișoare cu verdeață, iazuri cu pești exotici unde pot lua masa circa 200 de persoane. În bucătărie încercăm să păstrăm specificul românesc și să folosim alimente proaspete din gospodăriile țăranilor și de la fermă. Vă așteptăm cu cea mai bună fasole cu ciolan, scăricică de porc și mici de producție locală.

Organizați diverse concerte și festivaluri interesante. Care au fost cele mai iubite de public și ce alte idei aveți în acest sens, în viitorul apropiat?

Am organizat, ani la rând, diverse festivaluri atât culinare cât și culturale. Puțini știu că am avut Festivalul Dacii Liberi, Pavel Chinezul, Gala Mai Folk sau Festivalul Purcelului la proțap, al țuicii, cel mai cunoscut fiind Festivalul Papanașilor. Anul acesta am organizat și prima Paradă a clătitelor. Am avut și foarte multe concerte iar cele mai iubite au fost ale formației Compact care vine deja a patra oară la noi.

Cum ați început sezonul cald?

Am dat startul verii pe 26 mai, odată cu deschiderea piscinei și a zonei de agrement.

Vă adresați tuturor categoriilor de vârstă. Cum se distrează cei mici la Anette Resort?

Așa este, ne adresăm tuturor categoriilor de vârstă dar în special familiilor cu copii. Aici au spațiu suficient să zburde și să se joace în voie.

Pregătiți și o zonă de Spa? Ce va oferi clienților și când va fi disponibilă aceasta?

Anette Spa este un proiect mai vechi și va fi o zonă de relaxare pe 850 mp care va avea saune finlandeze, salină, dușuri emoționale, rassul, piscină interioară, camere de masaj, cameră de relaxare, jacuzzi , paturi cu hidromasaj. Sperăm să fie gata până în septembrie.

Ce altceva mai urmează în planul de extindere Anette Resort?

Vrem să extindem bucătăria și să o dotăm la standarde înalte, vrem să amenajăm un teren de tenis și mai pregătim câteva surprize.

www.anette-resort.ro

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More