Take a fresh look at your lifestyle.

ANNA CORI – secretul incaltamintei de calitate

ANNA CORI, magazin cu incaltaminte diversa, propune un stil atragator adoptat pentru fiecare pereche de pantofi aleasa. Pentru aceasta, oferta este una variata, cu incaltaminte realizata din piele naturala. In intampinarea exigentelor posibile intalnite mai ales in randul doamnelor sofisticate, brandul amintit surclaseaza stilurile comune si tipologiile simpliste. Iata cum.

Senzualitatea femeii porneste de la mersul sau pe tocuri

Se stie ca tocurile sunt un simbol feminin fara egal. Doar ca in lipsa gratiei, acest lucru risca sa cada in penibil. Pentru a evita astfel de situatii, tocmai alegerea potrivita a pantofilor cu toc este de mare importanta. Mai cu seama cand nu se stapaneste o tehnica de podium, tocurile inalte sunt cea mai mare provocare. Nu este de ajuns sa detii incaltaminte cu tocuri, ci trebuie sa treci si testul practic. Pe acelasi principiu, incaltamintea ce se regaseste in magazinul ANNA CORI adopta cu succes atribute pe care orice femeie le cauta: pantofi de calitate, cu tocuri, eleganti insa si comozi pentru a fi purtati.

Este de preferat sa se adapteze acest tip de pantofi si la momentul din zi. Gresit sa credem ca talpa plata sau joasa este doar potrivita ziua. Exact acelasi lucru se intampla cu pantofii cu toc, necesari de a fi alesi in functie de momentul zilei, de activitatile interprinse, de tinuta adoptata.

In afara de necesarul incaltamintei de zi cu zi, de acea eleganta pentru evenimente pe masura, ANNA CORI raspunde unei nevoi cu valente deosebite: incaltamintea care exprima cel mai bine personalitatea. De aceea, modelele create sunt atat de usor adaptabile stilurilor diverse. In magazinul ANNA CORI se gasesc modele indraznete, cu nuante puternice precum seducatorul rosu sau intensul maro – in cazul pantofilor barbatesti. De asemenea, gama de incaltaminte pusa la dispozitie este una completata de pantofi din piele, cu modele unice.

Indraznetul  accent  metalic este vedeta sezonului, astfel ca propunerile in acest sens tintesc clasa de incaltaminte din piele laminata. Pentru un plus de efect, pantofii trebuie purtati in asa fel incat sa iasa in evidenta in toata splendoarea lor.

O alta lectie despre eleganta este oferita de aceeasi gama de incaltaminte de la ANNA CORI, prin design-ul minimalist, insa de efect. Nu este necesara supraincarcarea cu un aspect tipator, nu este necesara combinatia de elemente pentru ca un pantof sa iasa in evidenta. Este de ajuns sa imprumute din gratia purtatoarei, cu o atitudine potrivita, sa aiba cusaturile bine lucrate si sa fie realizat calitativ, cu material pe masura. Asadar tipurile de incaltaminte regasite in acest magazin sunt de bun gust, rafinate, stilizate.

Gama ANNA CORI disponibila online

Din fericire pentru doritori, magazinului mentionat este inregistrat si in plan digital. Online puteti regasi toate ofertele, toate tipologiile de incaltaminte, atat masculina, cat si feminina, precum si accesorii incantatoare cu care sa combinati tinutele.

Mereu un raspuns al pretentiilor pentru incaltaminte de calitate, ANNA CORI pune la dispozitie colectiile de sezon insotite de oferte frecvente. Descoperiti toate detaliile si stilurile accesand pagina https://www.annacori.com/ro/pantofi-eleganti-femei.

pantofi barbati,  pantofi eleganti,  pantofi femei,  annacori.ro,  anna cori online

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More