Take a fresh look at your lifestyle.

Antonia, o mămică perfectă

0

Are trei copii de vârste diferite, o siluetă de invidiat și o carieră în plină ascensiune. Pe Antonia maternitatea nu a afectat-o pe plan fizic și nici profesional, ci a ambiționat-o să devină și mai frumoasă și să aibă și mai multă succes în muzică. Cum reușește? Aflați din interviul ce urmează!

DolceMag: Bună, Antonia! Tu ai devenit mamă pentru prima oară la o vârstă foarte fragedă. Cum ai simțit această experiență atunci și cum ți-a schimbat viața?

Antonia: Este una dintre cele mai frumoase experiențe din viața mea, o experiență unică, minunată, care mi-a schimbat viața întru totul. Este incredibil să fiu mama a trei copii extraordinari pe care îi iubesc enorm, care mă fac să mă simt fericită, împlinită și mândră că sunt mama lor. Apariția fiecăruia dintre copiii mei în viața mea mi-a adus multă fericire și împlinire și deși eram tânără, simt că m-am maturizat pas cu pas.

Cum te-ai adaptat schimbărilor pe care le implică acest nou statut și cum ai reușit să rămâi activă profesional?

Am reușit cu ajutorul lui Alexandru, care este un om și un tată extraordinar, care mă sprijină și îmi e alături. Plus părinții noștri care ne ajută atunci când avem concerte, filmări și care stau cu ei și în felul acesta, ne putem organiza.

Chiar dacă ai trei copii care au nevoie de atenție, pentru tine, ultimii ani au fost de mare succes pe plan profesional. Ce ai schimbat în viața ta pentru a ajunge la asemenea performanțe?

Cred că nu am schimbat ceva anume, ci efectiv, am încercat să îmi eficientizez timpul, să fiu mult mai organizată, astfel încât să îmbin viața de familie cu cariera. Evident, nu îmi iese mereu, nu e mereu ușor, uneori mă simt depășită de situație, dar nu aș schimba acest lucru pentru nimic în lume. Familia este cel mai important lucru din viața mea!

E greu să fii mamă de trei? Cum gestionezi situația?

Da, este greu, dar cu un om atât de implicat cum este Alex, cu sprijinul părinților noștri, totul devine mai ușor de gestionat.

Cum ai reușit să revii la silueta de dinainte atât de bine, după fiecare  sarcină? Ai observat schimbări la fiecare dintre ele, ai abordat diferit planul de slăbire/remodelare?

Da, a fost diferit la fiecare dintre ele să îmi revin. La Akim a fost cel mai greu, dar nu imposibil: cu sport cu ajutorul lui Alexandru care mă ajută să mă antrenez și cu Ana-Maria și Marius Bircianu, dar și cu grijă la alimentație, precum și cu masaje.

Ce îți transmit copiii tăi, interacțiunea cu ei, ce ai învățat de la ei, cum te-au ajutat să te dezvolți?

Copiii mei sunt calzi, veseli, iubitori și sunt fericită că am reușit să îi creștem așa, luând exemplul nostru. Mă ajută să îmi păstrez o doză de inocență și să retrăiesc momente din copilărie.

Cum decurge o zi normală la voi în familie? Aveți anumite obiceiuri noi, sunt lucruri pe care le-ați schimbat?

În vremuri normale, ne trezim dimineața, ne pregătim de grădiniță și școală, în perioada aceasta, de școala și grădinița online. Noi mergem la sală și apoi fiecare merge la studio, filmări, ședințe foto etc.

Apoi ne reunim seara pentru cină și timp petrecut împreună.

Cât de mult timp mai ai pentru a-l petrece cu Alex? Cum reușiți să mențineți pasiunea? Ce activități/lucruri vă ajută să ieșiți din rutină?

Reușim să ne găsim timp și pentru a sta împreună după o zi plină, ne mai luăm și câteva zile doar noi doi. Ne uităm la filme, mergem undeva să stăm liniștiți.

Cum arată sărbătorile la voi în familie? Cum vă pregătiți pentru acest Crăciun, ținând cont de contextul actual?

În general, vin la noi părinții noștri, prietenii apropiați. Anul acesta, o să fie o bucurie să fim împreună, chiar dacă sunt restricții și trebuie să avem mai multă grijă. Eu iubesc Crăciunul și mă bucur să îl petrec cu copiii mei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More