Take a fresh look at your lifestyle.

Anvelopele Bridgestone personalizate și de înaltă performanță, facilitează întregul potențial al noului Lamborghini Revuelto

0

În calitate de partener exclusiv pentru anvelope, Bridgestone dezvoltă anvelope personalizate, special proiectate pentru a îmbunătăți capacitățile sportive și de înaltă performanță ale noului Lamborghini Revuelto.

Supercar-ul Lamborghini Revuelto este disponibil cu anvelope personalizate Bridgestone Potenza Sport de înaltă performanță, precum și cu anvelope Blizzak LM005, opționale pentru iarnă, pentru a răspunde  nevoilor tuturor șoferilor.

Parteneriatul exclusiv continuă colaborarea de succes a Bridgestone cu Lamborghini pentru supercarurile sale, după crearea de anvelope special proiectate Bridgestone pentru modelele Huracán STO, EVO, Tecnica și Sterrato.

Bridgestone a fost din nou ales de Lamborghini ca partener exclusiv pentru anvelope pentru noul Revuelto, primul lor supercar sport V12 HPEV (High Performance Electrified Vehicle – Vehicul Electric de Înaltă Performanță). Bridgestone a dezvoltat anvelope personalizate de înaltă performanță Potenza Sport pentru Lamborghini Revuelto, care dispune de trei motoare electrice ce propulsează roțile din față și un motor cu ardere internă V12 ce propulsează roțile din spate.

Disponibile cu dimensiunile de 20, 21 și 22 de inci, anvelopele Bridgestone Potenza Sport au fost concepute pentru a îmbunătăți capacitățile sportive și de înaltă performanță ale Lamborghini Revuelto. Designul și materialele ajută la atingerea unor performanțe remarcabile la viteze mari, cu o direcție excelentă și precizie ideală pentru ADN-ul de performanță al Lamborghini Revuelto, împreună cu o aderență remarcabilă pe suprafețe uscate și umede.

Anvelopele Bridgestone Potenza Sport, special dezvoltate pentru Lamborghini Revuelto, sunt de asemenea disponibile cu tehnologia Run Flat (RFT). Aceasta permite șoferilor să continue să conducă în siguranță chiar și după o puncție – timp de 80 km la 80 km/h cu presiunea de 0 bari, oferind șoferilor o liniște suplimentară.

Bridgestone oferă anvelope personalizate pentru toate tipurile de șoferi

Bridgestone oferă opțiunea de anvelope de iarnă personalizate Blizzak LM005 și pentru noul Lamborghini Revuelto. Anvelopele Bridgestone Blizzak LM005 oferă soluția ideală pentru iarnă, garantând o aderență excelentă pe zăpadă, în timp ce asigură o direcție sigură și precisă pe suprafețe uscate și umede.

Steven De Bock, Vicepreședintele Consumer Replacement  și OE la Bridgestone EMIA, a declarat: „Bridgestone a dezvoltat anvelope personalizate pentru Lamborghini care completează perfect și îmbunătățesc caracterul modelului Revuelto. Am creat anvelope care oferă caracteristicile de manevrabilitate necesare pentru un vehicul de înaltă putere, împreună cu tehnologia Run Flat, fără a compromite performanța. De asemenea, am oferit opțiunea unei anvelope de iarnă personalizată care corespunde nevoilor șoferilor, asigurând că aceștia se pot bucura de Lamborghini Revuelto în toate condițiile, tot timpul anului.”

O colaborare exclusivă și de interes merge mai departe

Cristian Mastro, director de marketing la Lamborghini, a declarat: „Suntem deosebit de bucuroși să lucrăm din nou cu Bridgestone ca partener exclusiv pentru anvelope. Parteneriatul pentru noul Revuelto continuă colaborarea noastră de lungă durată cu Bridgestone pe supercarurile noastre, urmând dezvoltarea recentă a anvelopelor Bridgestone personalizate pentru modelele Huracán STO, EVO, Tecnica și Sterrato”.

Dezvoltate și fabricate în Italia, anvelopele Bridgestone ale Lamborghini Revuelto au fost proiectate și testate la Centrul European de Cercetare și Dezvoltare al companiei, utilizând tehnologia Virtual Tyre Development dezvoltată de Bridgestone. Această abordare durabilă permite crearea și testarea virtuală a unei versiuni digitale a anvelopei în dezvoltare, înainte de construirea de prototipuri, rezultând în economii de materiale brute și emisii reduse de CO2 în timpul dezvoltării.

Anvelopele premium de înaltă performanță Potenza Sport, dezvoltate special pentru Lamborghini Revuelto, sunt disponibile ca amestec de dimensiuni cu 265/35 ZRF20 pe axa frontală și 345/30 ZRF21 pe axa din spate, precum și cu 265/30 ZRF21 pe față și 355/25 ZRF22 pe spate, ambele echipate cu tehnologie Run-flat. De asemenea, a fost proiectată o combinație pentru performanță care include pe axa frontală 265/35 ZR20 și pe axa din spate 345/30 ZR21 Potenza Sport (versiune fără cameră). Anvelopele Blizzak LM005 de la Bridgestone sunt disponibile ca opțiune de iarnă post-vânzare, care include pe față 265/35 R20 și pe spate 345/30 R21.

Viziunea companiei Bridgestone de a oferi valoare pentru clienți și societate, ca o organizație cu soluții durabile, continuă prin parteneriatul său cu Lamborghini. Angajamentul global corporativ Bridgestone E8 rămâne în centrul acestui efort, definind în mod clar valoarea pe care compania se angajează să o furnizeze societății, clienților și generațiilor viitoare, în opt domenii de interes. Acest proiect se aliniază în mod special cu „Emoție: angajamentul de a inspira entuziasm și de a răspândi bucurie în lumea mobilității”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More