Take a fresh look at your lifestyle.

Aoleu! 15 zile de întuneric în noiembrie 2017

NASA confirmă că Pământul va experimenta 15 zile de întuneric în noiembrie 2017

Au existat numeroase rapoarte despre schimbările pe care le-ar putea dura planeta noastră Pământ în lunile și în următorii ani, dar mulți dintre ei nu au ieșit cu adevărat, făcându-ne să punem la îndoială tot ce citim pe internet. Dar de data aceasta, NASA confirmă ceea ce a circulat recent pe web – planeta noastră Pământ va avea un întuneric total de 15 zile în noiembrie 2017 începând cu 15 noiembrie până pe 29 noiembrie.

NASA raportează că se așteaptă să se întâmple acest eveniment ciudat, dar nu știau exact când. Dupa o examinare mai detaliata, astronomii de la NASA au confirmat ca fenomenul va incepe pe 15 noiembrie la ora 3:00 si va dura cel mai probabil pana la 30 noiembrie, ora 16:45.

Potrivit experților, această întrerupere va fi cauzată de un eveniment astronomic între Jupiter și Venus. A existat chiar și un document detaliat de 1000 de pagini scris de Charles Bolden, șeful NASA, care explică evenimentul ciudat pentru oficialii de la Casa Albă.

Conform raportului, pe parcursul acestei perioade specifice, Jupiter și Venus se vor afla în imediata vecinătate și vor fi separate de doar 1 grad. Venus se va muta în sud-vest de Jupiter și, ca urmare, va străluci de 10 ori mai strălucitor decât Jupiter. Lumina puternică a lui Venus va încălzi gazele din Jupiter provocând o reacție care va elibera o cantitate absurd de mare de hidrogen în spațiu. Această reacție va veni în contact cu Soarele nostru la ora 2:50 pe 15 noiembrie.

Odată ce hidrogenul ajunge la Soare, o explozie masivă va avea loc pe suprafața Soarelui, crescând temperatura la peste 9000 de grade. Întregul proces va genera atât de multă căldură încât soarele își va schimba culoarea într-o nuanță albăstrui. Odată ce se întâmplă acest lucru, Soarele va avea nevoie de cel puțin 14 zile pentru a-și restabili culoarea și temperatura normală.

Ca urmare a acestui fenomen ciudat, lumina soarelui va fi văzută mult mai diminuată de pe Pământ și, prin urmare, este vorba despre interzicerea de 15 zile a NASA.

” Nu ne așteptăm la efecte majore din cauza evenimentului Blackout. Singurul efect pe care acest eveniment îl va avea pe Pământ este o creștere de 6 – 8 grade în temperatură. capacul polar va fi cel mai mult afectat de acest lucru. Nimeni nu trebuie să-și facă griji mult. Acest eveniment ar fi similar celui din anii de iarnă din Alaska „, a spus Bolden.

 

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More