Take a fresh look at your lifestyle.

Arta modei surprinsă în mesaje din colaje imprimate pe tricouri

Complexitatea artei, care se maniferstă în nenumărate forme, este demonstrată încă o dată de Mihaela Năstase, un artist contemporan care a ales să se explime prin imagini decupate din reviste. Fascinată încă din copilărie de Roy Lichtenstein și Andy Warhol, Mihaela s-a îndreptat, în 2015, către arta colajelor analoage, începând să creeze tablouri care transmit mesaje prin juxtapuneri creative de imagini, prin proiectul Hand Cut Collage.

După ce tablourile sale au fost expuse în Galerii de Artă din Londra și Roma, Mihaela Năstase a decis să încerce încă o manifestare a artei, și a extins proiectul Hand Cut Collage către modă, lansând o linie de tricouri imprimate cu imagini ce transmit emoții și mesaje. Confecționate din bumbac 100% organic, în variante albe sau verde pastel și imprimate cu 12 modele de colaje, la alegere, tricourile vin în două variante, cu mânecă scurtă sau maiou și sunt o alegere cool, interesantă pentru orice tip de outfit pe timpul verii, de la ținute sport sau casual până la variante șic pentru petreceri.

Pentru bărbați, artista a conceput un model de tricou simplu, imprimat cu 12 modele de colaje, de purtat atât la jeans cât și la pantaloni și sacou.

„De fapt, aceste tricouri nu sunt doar simple piese vestimentare. Practic, alegi să porți o piesă de artă care spune o poveste despre tine, despre personalitatea și emoțiile tale“, spune Mihaela Năstase.

Colecția este disponibilă pe www.handcutcollage.com

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More