Take a fresh look at your lifestyle.

Artiștii din musicalul MAMMA MIA s-au distrat împreună la cinema, la vizionarea filmului MAMMA MIA 2

După succesul de care s-a bucurat la începutul verii în spectacolele din București, Cluj și Alba Iulia, musicalul „MAMMA MIA!” se întoarce din această toamnă pe scena Sălii Palatului, pe 22 și 23 septembrie. În plus, pe data de 7 noiembrie, de la ora 19:00 spectacolul se va juca și la Iași, la Sala Polivalentă, iar biletele s-au pus în vânzare în rețeaua de magazine Flanco și pe www.iabilet.ro.

Așteptând cu nerăbdare pregătirile pentru repetiții, artiștii din „MAMMA MIA!” povestesc încântați că în această pauză nu s-au despărțit de personajele îndrăgite, de colegii de scenă, de echipă și mai ales de atmosferă. Cea mai mare parte a lor s-a reunit de curând pentru vizionarea filmului „MAMMA MIA 2”, lansat în cinematografele din România.

Ne-am simtit foarte bine, ne-am bucurat să ne reîntâlnim și să ne uităm la noi tineri J”, povestește Jazzy Jo (Ioana Sihota) pe care spectatorii o vor vedea din nou, din această toamnă în rolul Tanyei. Pe lângă vizionare, ei s-au distrat foarte mult făcând poze în dreptul afișului filmului și recreând ipostazele personajelor.

La rândul lui, Ernest Fazekas, interpretul lui Harry, care a tradus și adaptat versurile celebrelor hit-uri ABBA în limba română spune că și el s-a distrat copios, descoperindu-și personajul la începuturi. „M-a inspirat și ne-am amuzat cu toții de cum arătau <rolurile> noastre când erau tinere”,  spune Ernest.

Bianca Purcărea, interpreta lui Sophie, povestește că a fost o experiență foarte frumoasă, la care au râs, au plâns și, bineînțeles, au cântat împreună. „Noi nu eram singuri în sală, așa că vă dați seama – cred că am fost un spectacol în sine, mai ales când am cântat. Sper că ceilalți nu s-au supărat pe noi, era imposibil să ne stăpânim încântarea! În plus, când au început scenele de dans, unele foarte frumoase, pline de energie, nu știam unde să ne uităm: la ecran sau la colegii noștri din trupa de balet”, se amuză Bianca.  

De la întâlnire nu au lipsit nici Ecaterina Ladin, Mirela Vaida, Cornel Ilie și Adrian Nour.

Interpreții celor doi tați, Sam și Bill, respectiv Cornel și Adrian, au fost amândoi impresionați de o melodie din repertoriul ABBA și de momentul din film pe care aceasta îl însoțea. „Cel de-al doilea film mi s-a părut mult mai bun, acum nu știu dacă și pentru faptul că noi suntem atât de implicați… Dar vă pot spune că cel puțin o secvență a fost absolut minunată, iar melodia <My Love, my Life> – o piesa nouă pentru mine, este răscolitoare, mai ales în acest context. Cred că acesta este cel mai bun moment din ambele filme și cred că va rămâne cu mine toată viața”, spune Cornel.

Adrian Nour nu a venit singur la vizionare, ci însoțit de fiica sa, Ana Maria, în vârstă de 8 ani. „Ne-am bucurat mult de film, mai ales că Ana Maria a venit cu mine la repetițiile musicalului, dar nu a apucat să vadă și spectacolele. Însă este deja fan, îi plac melodiile și ne-am distrat împreună cu colegii la cea de a doua poveste”, declară Adrian, care speră să se facă și a doua parte a musicalului în România.

La rândul ei, Mirela Vaida declară că „după două luni de repetiții intense, de întâlniri de dimineața până seara în care am împărțit împreună cu colegii și cu echipa artistică cel mai frumos spectacol de musical, perioada de după premieră a fost foarte grea. Era o perioadă de reacomodare în normalul vieții, în care nu ne-am mai văzut așa des și nu am mai lucrat împreună. Așa că momentul reîntâlnirii la cinema a fost ca o reuniune de clasă, am fost entuziasmați, încântați și curioși să aflăm continuarea poveștii. Eram cam niște copii, așa de mult ne-am bucurat.”, povestește interpreta Donnei.

Nu numai ei, dar și ceilalți colegi de scenă așteaptă cu nerăbdare să înceapă repetițiile pentru spectacolele de la finalul lui septembrie și să reintre în „hainele” personajelor atât de îndrăgite.

Biletele pentru spectacolele din 22 și 23 septembrie de la București și de pe 7 noiembrie la Iași sunt disponibile pe www.iabilet.ro și toți cei care doresc să afle mai multe despre spectacole pot intra pe site-ul oficial http://mammamiathemusical.ro/

 

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More