Take a fresh look at your lifestyle.

Artiștii Global, premiați la Style Awards

Miercuri seara, 6 decembrie, în cadrul galei premiilor Style Awards, artiștii Global au fost premiați, la diverse categorii.  Așa se face că INNA, Delia, Alina Ceușan s-au numărat printre premiații serii, în vreme ce Antonia a fost cea care a susținut un mini-concert live.

Astfel, la categoria ”Best Personal Style”, cea mai votată a fost INNA, care a trimis un mesaj de mulțumire de la Londra, acolo unde se afla pentru un concert: „Vă mulțumesc pentru voturile acordate, la categoria ”Best Personal Style”. Vă salut din Londra, tocmai ce mă pregătesc să merg pe scenă. Să vă distrați în seara asta, vă iubesc”, a transmis artista.

La categoria ”Best Pop Artist”, trofeul a ajuns la Delia, care a surprins printr-o apariție strălucitoare. Tot la această categorie, câștigată de Delia, au mai fost nominalizate alte trei artiste Global, respectiv Antonia, Karmen și Irina Rimes.

Alina Ceușan, unul dintre cei mai urmăriți și apreciați bloggeri de modă din România, a fost câștigătoarea categoriei ”Best Fashion Blogger”. Aceasta a urcat emoționată pe scenă și a mărturisit că premiul este o surpriză care o bucură nespus: „Nu mă așteptam să fiu pe scenă, mulțumesc tuturor pentru încurajare și pentru voturi”, a spus aceasta.

La eveniment au participat mai mulți artiști și influenceri Global, printre care Matei Dima aka BRomania, Carmen Grebenișan, Laura Giurcanu, Nadd Hu de la Global Influencers, dar și Denisa Ungureanu, Rebeca Alexandra, Marian Vasilescu, Adela Tecuceanu, Marisa Paloma de la Trending Influencers.

Global Entertainment – Global Records, casă de discuri, Global Booking, agenție de impresariat și Global Influencers, agenție de influencers marketing, reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nucă, GJAN, Karmen, Lucia, MIRA, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek și influenceri de referință precum Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Codin Maticiuc, BRomania, Flick, Mircea Bravo, Ilie, Maximilian, Laura Giurcanu, Selly și mulți alții.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More