Take a fresh look at your lifestyle.

Asa arata colectia Moschino x H&M. Iti place?

Colectia Moschino x H&M a fost lansata. Directorul creativ Jeremy Scott si-a lasat imaginatia inca o data sa-si faca „de cap”, a adunat elementele cheie din colectiile Moschino si a creat inca una la fel de chic, extravaganta si plina de glamour. Naomi Campbell, Bella si Gigi Hadid au fost doar cateva dintre modelele care au defilat pe podiumul de la New York.

 

Colectia Moschino pentru H&M se anunta a fi una spectaculoasa.

In noua colectie predomina rochiile din piele, lanturile si detaliile aurii, dar si rochii de paiete sau chiar salopete de paiete cu trena.

Dupa ce anii trecuti au fost lansate colectii speciale in colaborare cu Erdem, Kenzo si Balmain, anul acesta H&M pregateste o noua colaborare cu o casa de moda celebra. De aceasta data este randul brandului Moschino. Designerul casei, Jeremy Scott, a pregatit piese vestimentare cool, incarcate cu elemente ale culturii pop, printuri colorate, excentrice, inspirate de personaje Disney sau MTV, din anii 80-90.

„Lookbook-ul Moschino [tv] H&M este precum o perecere. Este o celebrare a distractiei, a culturii pop, a creativitatii si a energiei”, a declarat designerul.

In noul lookbook apar ca modele chiar si prieteni din viata de zi cu zi a designerului, precum Aquaria, castigatoarea concursullui de Drag Queens „RuPaul’s Drag Race”, Amiaya, gemenele Aya si Ami, Sakura Bready, asistenta designerului, sau Pablo Olea, Head of global PR & communications la Moschino.

Colectia va fi disponibila in serie limitata in magazinele H&M incepand cu 8 noiembrie. Aproape in fiecare an colectiile de acest tip s-au epuizat in cateva zile, daca nu in prima zi de dupa lansare.

 

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More