Take a fresh look at your lifestyle.

”Ascensiunea”, jurnal de drumeție pentru familiile pasionate de munte

”Ascensiunea” este primul jurnal de drumeție dedicat familiilor cu copii, care va fi lansat la începutul acestei luni și este realizat de hotel Carmen în colaborare cu Exploregis.ro, site dedicat drumețiilor montane. Jurnalul cuprinde informații, recomandări și hărți pentru traseele montane cu un nivel de dificultate scăzut și mediu din munții: Baiului, Bucegi, Piatra Mare și Postăvaru.

Jurnalul de drumeții montane vine în ajutorul familiilor care vor să își petreacă vacanțele la munte și  care vor să cunoască și să exploreze trasee montane. Acestea vor regăsi în acest jurnal informații despre nivelul de dificultate al fiecărui traseu, durată, hărți de orientare și informații esențiale pentru pregătirea corectă a excursiilor.

Vrem să încurajăm turismul montan, dar mai mult vrem ca familiile și copiii să exploreze muntele și să interacționeze cu natura. Această broșură online va fi disponibilă tuturor celor care ajung la munte sau plănuiesc o excursie pentru a parcurge trasee montane. Jurnalul de drumeție va putea fi descărcat și folosit de pe telefoanele mobile. Este un jurnal cu trasee ușoare și medii pentru familii cu copii și începători în drumeții montane ”, spune Nicoleta Bogdan, reprezentantul hotelului Carmen.

Jurnalul de drumeție ”Ascensiunea” cuprinde doisprezece trasee montane ușoare și medii din patru masive cu plecare din Predeal. Cele mai multe trasee trec prin munții Baiului, Bucegi, Piatra Mare și Postăvaru.

La fiecare traseu, cititorii vor găsi informații despre caracteristicile geografice ale zonei, dar și despre cabanele și refugiile pe care călătorii le vor întâlni în drumețiile montane.

Lansarea jurnalului face parte din campania demarată de Hotelul Carmen pentru promovarea stațiunilor montane din România.

Jurnalul de drumeții montane ”Ascensiunea” este disponibil gratuit pe site-ul hotelului.

Hotelul Carmen este situat în centrul stațiunii Predeal și pune la dispoziție turiștilor care se cazează la hotel plimbări gratuite cu ATV-ul și distracție de noapte în clubul Diamond. Turiștii care vin în Predeal pot rezerva camere la hotelul Carmen la un preț avantajos, dacă urmăresc ofertele de pe Facebook-ul hotelului.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More