Take a fresh look at your lifestyle.

Aspectul facial, necesitate de confirmare feminina?

Pentru a se putea deosebi atat o stralucire adecvata a pigmentului facial, cat si un machiaj aplicat cum trebuie, femeia zilelor noastre pune foarte mare accent pe ingrijirea pielii, insa produsele din comert pot forma deseori efecte adverse, cum ar fi aparitia acneei sau dupa caz a reactiilor cutanate, ca urmare a alegerii ingredientelor nepotrivite functie de tipologia avuta.

Chiar daca ne aflam in pragul sezonului rece, nu este obligatoriu ca vacanta de iarna sa ne-o luam pe partia din Romania, sau dupa caz in alte zone de interes national, foarte multe femei alegand cu preponderenta destinatiile calduroase pentru a se identifica cu un bronz ca la carte.

Chiar daca culoarea pielii obtinuta dupa aceste sedinte de bronz poate fi satisfactoare, trebuie sa aveti foarte mare grija cand vine vorba de hranirea si mineralizarea tuturor straturilor acestora, pentru a nu se putea remarca celule moarte, iar in timp formarea unui aspect inestetic.

Microdermabraziunea, tehnica de ultima ora care te face sa arati de revista

Daca esti una din persoanele care este atenta la orice detaliu corporal, venit atat odata cu varsta, cat si ca urmare a unor eforturi considerabile de ordin fizic, material sau atitudinal de intretinere, a venit momentul sa iti prezentam o tehnica ce nu se bazeaza pe laser sau chirurgie, care sa conduca atat la elasticizarea pielii, cat si de obtinerea unui pigment al sau ceva mai accentuat, situatie in care ti-ai putea definitiva atat asteptarile cat si bunul gust.

Deseori se spune ca o haina ”bine imbracata” este sustinuta deseori de textura faciala sau dupa caz de pigmentul pielii, astfel ca ai avea nevoie de un astfel de rasfat care sa te conduca spre infrumusetarea desavarsita.

Cum fuctioneaza acest procedeu revolutionar?

Studiile au aratat ca majoritatea produselor cosmetice nu patrund pana in cele mai avansate niveluri ale pielii, un context care se considera a creea numeroase vulnerabilitati, ca urmare a expunerii acesteia la razele solare, sau la fluxul de aer din jur sau alte microparticule nocive.

In acest caz, aceasta tehnica isi doreste sa deschida ferestre pentru a se putea accesa nivelurile cele mai profunde ale pielii, pentru a putea fi absolvite substantele minerale, fenomen care va expune numeroase avantaje, urmand sa le prezentam in cele ce urmeaza.

Asadar, o tehnica ce nu se bazeaza pe durere si care nu are efecte adverse, indiferent care este istoricul dumneavoastra medical, sau daca sunt locuri la care va expuneti pielea deseori.

Avantajele pot fi nenumarate

Estetic Salon din Cluj este locul unde se regaseste un asemenea dispozitiv, care mai se poate observa doar in cele mai sofisticate locuri din lume sau clinici private.

Fie ca doriti sa indepartati o forma avansata a unei acnee, sau dupa caz doriti sa obtineti fermitate la nivel facial si sa capatati un aspect ceva mai vioi, totul se poate obtine doar in cateva sedinte!

Stimularea productiei de colagen si elastina, componente principale ale tesuturilor favorizeaza alimentarea celulelor si indepartarea carentelor ce pot fi observate la nivelul lor.

V-am pregatit o serie de pachete personalizate pentru a va ajuta sa obtineti cele mai bune rezultate asa ca nu ezitati sa ne faceti o vizita!

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More