Take a fresh look at your lifestyle.

„AVC – de la educația pacientului la managementul multidisciplinar”

Miercuri, 11 iulie, de la ora 14:00, la Colegiul Medicilor din Brașov, Noi abordări în tratarea accidentului vascular cerebral, la Brașov, în conferința „AVC – de la educația pacientului la managementul multidisciplinar”

A patra conferință din cadrul primului program național multidisciplinar despre accidentul vascular cerebral din România inițiat de Asociația Română de Comunicare în Sănătate (ARCIS EDU), „AVC 360° – Călătoria Pacientului”, se va desfășura la Brașov, pe 11 iulie 2018, de la ora 14:00, la Colegiul Medicilor din Brașov.

La conferința „AVC – de la educația pacientului la managementul multidisciplinar” vor participa Dr. Dan Mitrea, medic specialist, Neurologie, Clinica Neuroaxis Bucuresti, Dr. Cristina Vecerdi, Medicina de Urgență, medic șef Unitatea Primiri-Urgențe de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, Dr. Manuela Mărceanu, Neurologie, Director medical Spitalul Clinic de Psihiatrie si Neurologie Brașov, Dr. Roxana Miclăuș, Recuperare, Medicină fizică și Balneologie, șef secție la Spitalul Clinic de Psihiatrie și Neurologie din Brașov, dr. Andrea Neculau, Medicină de familie (Brașov), Dr. Horațiu Ioani, medic specialist Neurochirurgie, Clinica Neuroaxis București, Dr. Dorin Bica, medic specialist Neurochirurgie, București.

Printre prezentările susținute de aceștia, atât cu informații teoretice, cât și din practica de zi cu zi, se numără:

  • AVC – Etiologie, Explorări, Prevenție
  • Managementul accidentului vascular acut în departamentul de Urgență
  • Abordarea actuală a AVC
  • Complexitate si multidisciplinaritate in tratamentul pacientului cu sechele post AVC
  • Managementul factorilor de risc cardiovasculari pentru prevenția AVC
  • Opțiuni chirurgicale în AVC: când trebuie operat și când trebuie așteptat?
  • Implicarea neurochirurgului în AVC

Proiectul este susținut de Academia de Științe Medicale și dezvoltat în parteneriat științific cu Asociația Română de Reabilitare Medicală, Centrul Medical Neuroaxis – București, Societatea Română de Geriatrie și Gerontologie, Asociaţia profesională a medicilor de familie Braşov 2008, Societatea Națională de Medicina Familiei, Asociația Română de Psihologie Clinică și Hiperdia Brașov, parte a grupului AFFIDEA România.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More