Take a fresh look at your lifestyle.

Babytrend si propunerile pentru plimbarea copiilor – ce jucarii si vehicule sunt preferate si de sezon

Odata cu schimbarea climatica, cu instalarea unui nou sezon, apare si dorinta de a explora orice maniera de distractie in aer liber. Orice parinte se pregateste pentru un nou sezon de plimbari lungi si momente placute alaturi de copil. In acest sens, linia de vehicule si jucarii de la Babytrend este de mare interes la ora actuala.

Categoria 2+ ani

Pentru cei mai mici dintre invataceii care se obisnuiesc cu plimbarea pe doua roti sau mai multe babytrend.ro propune tricicletele. Acestea sunt comode, sigure si versatile. Asta pentru ca pasagerul poate pedala, invatand acest proces, insa in egala masura tricicleta este manevrata de adult. Acest lucru este posibil datorita manerului din zona spatelui, robust, sigur si rezistent.

O astfel de tricicleta permite ca cel mic sa fie plimbat fara sa depuna efort. Cu suport pentru picioare inclus, acesta se poate bucura de plimbare altfel. Poate fi considerata trecerea de la carucior, maniera optima de a invata pedalatul. Dispune de accesorii utile precum copertina pentru a avea umbra sau sistemul de prindere, de centura.

In varianta simplista, tricicleta este mai joasa, permite pedalatul in siguranta, cu un sezut confortabil.

Categoria 3+ ani

Trotinetele sunt o categorie mai avansata. Acest sistem pe doua roti invata echilibrul si maniera prin care se detine controlul, adaptarea de viteza si desigur este o placere reala de plimbare. Se pot realiza miscari fata-spate, cat si cele de viraj. Platforma este joasa, fiind sigura pentru copii.

Modelele de trotinete sunt dintre cele mai diversificate, fiind dedicate copiilor incepand cu etapa de 3 ani, unele fiind chiar destinate adolescentilor.

Vehicule de la Babytrend

Acelasi magazine online, babytrend.ro , gazduieste modele interesante de vehicule si tractoare pentru copii. Acestea sunt replici fidele ale modelelor diverse, reale, o miniatura a optiunilor reale. Sunt de asemenea versatile, permit plimbari educative si aduc o alta forma de distractie pentru copii curiosi. Asta pentru ca raportandu-ne la clasa de copii 8+ ani, acestia pot invata concret despre condus, dezvoltand prin exersare abilitati necesare: orientare in spatiu, directie, viteza, adaptare, coordonare de miscari etc.

Pentru clasa de copii mici exista vehicule fara pedale, ce se actioneaza prin impingere atat prin manerul din spate cat si prin efortul copilului. Acestea dispun de volan si vin in diferite optiuni de culori si modele, unele foarte atractive.

Vehiculele cu pedale sunt electrice, se manevreaza si se controleaza prin intermediul telecomenzii, permitand copilului sa descopere sofatul in miscari simple. Acestea au o varietate de design-uri, fiind cele care aduc in prim plan modele populare de masini, tractoare sau kart.

Un vis implinit pentru orice copil este acela de a detine controlul propriului vehicul. Distractia este maxima si garantata, de fiecare data. Este greu de crezut ca plictiseala poate interveni in aceasta poveste. Oferind copilului sansa de a experimenta distractii diverse si moderne, colectia de vehicule de la babytrend.ro reprezinta o idee oferita adultilor pentru ca timpul petrecut in parc sa fie unul petrecut cat mai eficient si antrenant.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More