Take a fresh look at your lifestyle.

BBY Fab & Classy Collection – Be bold, be bautiful, be you

O echipa tanara, plina de entuziasm, curaj si frumusete, creativi, inovativi,  femei dar si barbati, croitori pasionati,  oameni simpli  dar cu visuri mari, cu frati mai mici si cu bunici. Prezenti in 60 de locatii,  detinatori a doua magazine de fabrica,  acoperind majoritatea oraselor mari din Romania,  intentia acestui grup inovator este de a fi  prezenti si in afara tarii.

Pentru ca fiecare om este unic in felul sau, creatiile hranesc orice  personalitate,  expunind frumosul in forma lui cea mai simpla, dar in acelasi timp sofisticata.

Acesta este unul din motivele pentru care, clientii aleg BBY zi de zi. BBY atrage atentia inovind astfel, devine o sursa de inspiratie nu doar pentru clientii sai,  dar si pentru alti producatori din domeniu.

Colectiile BBY nu sunt dictate de anotimp, de vremea de afara  sau de alte tipare; aceste colectii  sunt construite pe baza emotiilor, pe baza ocaziilor, evenimentelor, a starii noastre de spirit. Rapid și accesibil, efervescent sau pasional, indraznet sau curajos, oricum ai privi produsul BBY, el este conceput sa devina extensia personalitatii tale.

Creatiile BBY se adreseaza femeilor active si indraznete, curajoase, iubarete. Fie ca vorbim de un cocktail sau un club, de o cina sau piscina, ori la balul de absolvire ori la prima intalnire, alergand intre birouri si schimband din mers metrouri, femeia BBY va iesi in evidenta prin felul in care tinuta ii subliniaza liniile  corpului, prin felul in care emana incredere. BBY este cea mai buna alternativa atunci cand vorbim despre unicitate.

BBY nu este doar un brand. Nu este doar un magazin sau doar o vitrina. BBY este pasiunea acestei tinere echipe care iti ofera sansa de a intoarce privirile spre tine.

BBY Fab & Classy Collection - Be bold, be bautiful, be you 1

BBY STORES

  • B-dul Dacia nr.37, sector 1, Bucharest | Romania, Tel: 0736.651.778
  • Stand D78, sector 1, Sos Orhideelor nr.31-33, Bucharest | Romania, Tel: 0736.651.779
  • Prezenti in 60 de locatii,  acoperind majoritatea oraselor mari din Romania

http://bby.ro

https://www.facebook.com/teamBBY/

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More