Take a fresh look at your lifestyle.

BECURI DIN BUMBAC

happy-boutique.ro: Lumina ambientala naturala – un CADOU minunat pentru tine sau pentru cei dragi tie. In orice anotimp. Cu orice ocazie. In orice culori!

www.happy-boutique.ro aduce un produs cu totul special. Elemente decorative moderne, naturale, cu design simplu si delicat, versatile si simpatice, in culori calde sau intense, “BECURILE DIN BUMBAC” (cu led) pot transforma un spatiu obisnuit intr-un spatiu confortabil, aducand o lumina ambientala naturala, placuta si, de ce nu, decorativa intr-un mod spectaculos. “Becurile din bumbac” sunt realizate manual (pentru brand-ul olandez Cotton Ball Lights) in zona de nord a Thailandei, unde un loc de munca stabil este ceva ideal. Ele sunt certificate de Organizatia Mondiala a Comertului Echitabil (WTFO), asadar putem sa spunem ca este vorba de un produs cu incarcatura sociala si emotionala. Cand veti achizitiona, veti face un bine, la fel ca atunci cand le veti oferi!

TE SIMTI BINE CAND FACI BINE!   

In plus, iluminarea cu led este un lucru benefic pentru mediul inconjurator si pentru buzunarul tau! http://happy-boutique.ro/categorie-produs/becuri-din-bumbac/

Varietatea dimensiunilor, siruri de sfere mici din bumbac sau sfere mari pentru abajururi, culorile variate, pastelate sau intense,  le confera versatilitate si adaptabilitate, fiind perfecte pentru a redecora intr-un mod spectaculos orice tip de spatiu sau pentru a pregati o petrecere minunata!

Culorile variate din sectiunea MIX & MATCH http://happy-boutique.ro/categorie-produs/becuri-din-bumbac/mix-match/ va ajuta sa faceti combinatiile potrivite pentru Dvs. Siragurile de leduri “imbracate” in sfere din bumbac uscat in soare, sunt perfecte pentru camera de zi, bucatarie, dormitor, baie, birou, camera copiilor, pentru o petrecere de neuitat. Pentru un cadou, in orice anotimp, cu orice ocazie „BECURILE DIN BUMBAC” se dovedesc a fi un produs care sa se potriveasca cu “nevoia Dvs. de daruire”.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More