Take a fresh look at your lifestyle.

BELL & ROSS BR-X1 TOURBILLON SAPPHIRE

Bell & Ross este una dintre mărcile cunoscute pentru ceasurile militare și aviatice, modelele având prețuri destul de accesibile. Cu toate acestea, în cursul anului trecut, compania orologeră și-a arătat capacitatea de a produce ceasuri mult mai complexe, introducând modelul BR-X1 Tourbillon Sapphire. Bazându-se pe succesul acestuia, Bell & Ross a prezentat recent cea mai nouă creație, BR-X1 Tourbillon Sapphire.

BELL & ROSS BR-X1 TOURBILLON SAPPHIRE 1

Avand în vedere abordarea minimalistă, noul ceas are o dimensiune de 45 mm și logo-ul mărcii, carcasa (din cinci blocuri distincte) fiind produsă în întregime din safir. Afișajul se prezintă cu orele și minutele dispuse în partea superioară a cadranului, în timp e tourbillon-ul, ce pare să plutească, este vizibil în dreptul orei 6:00. Ceasul dispune de un calibru BR-CAL.288 și are o rezervă de putere maximă de o sută de ore. Un alt detaliu important al acestui model este curea, această fiind realizată dintr-un cauciu translucid. Realizat în ediție limitată, doar opt bucăți fiind produse, ceasul BR-X1 Skeleton Tourbillon Sapphire este disponibil la un preț de 383 000,00 dolari.

Mai multe detalii aici www.bellross.com

 

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More