Take a fresh look at your lifestyle.

BENTLEY – NEW CONTINENTAL GT

Sportivitatea nu a arătat nicicând mai impresionant.

Bentley Motors anunță lansarea celei de-a treia generații Continental GT – Grand Tourer-ul suprem. Acesta este pus în mișcare de o versiune complet nouă, îmbunătățită, a renumitului motor Bentley biturbo W12 TSI, de 6,0 litri – cel mai avansat motor cu 12 cilindri din lume – care generează o putere de 635 CP și dezvoltă un cuplu de 900 Nm.

Noul Continental GT este primul automobil de serie din lume cu întreaga caroserie dezvoltată prin tehnica de înaltă precizie Super Formed. Dacă la exterior Grand Tourer-ul frapează prin silueta sculpturală și farurile Matrix LED cu design inedit, la interior, rafinamentul se îmbină perfect cu tehnologia – scaunele sunt îmbrăcate în piele naturală cu tighel de tip ”diamant în diamant”, iar panoul de bord este înnobilat de noul sistemul rotativ Bentley Rotating Display, cu trei fețe – un ecran tactil de 12,3 inch, trei cadrane analogice și un placaj elegant de furnir.

 

 

Foto: Bentley Motors

 

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More