Take a fresh look at your lifestyle.

Bianca Jurca, model de frumusețe

0

Frumusețea atrage și cucerește, aspectul fizic este cartea noastră de vizită și ne preocupă constant, iar ajustarea trăsăturilor naturale cu ajutorul procedurilor de estetică face parte firesc din stilul nostru de viață. Bianca Jurca este o femeie frumoasă, dar darul Naturii nu a făcut-o să nu-și dorească și mai mult. Astfel, a primit și mai multă frumusețe prin proceduri minime de estetică despre care ne povestește în interviul ce urmează.

DolceMag: Bună, Bianca! Ești o femeie pentru care frumusețea este foarte importantă. Ce înseamnă pentru tine frumusețea și cum te-a ajutat în carieră?
Bianca Jurca: Frumusețea este relativă. A fi frumoasă este mai mult decât o stare de spirit și depășește granițele aspectul fizic. Modul în care te percepi și felul în care te porți te ajută să te simți sau nu o femeie frumoasă. Câteodată mă simt frumoasă, câteodată nu, depinde de starea mea. De exemplu, cel mai important lucru pentru mine este felul în care îmi sta părul. Dacă părul arată bine, mă simt frumoasă. Faptul că sunt o femeie cu un aspect plăcut, de foarte multe ori nu a fost un atu. Acest lucru atrage de cele mai multe ori priviri și gânduri negative. Însă gândirea mea pozitivă m-a ajutat să ignor aceste lucruri și mi-a demonstrat că frumusețea unei persoane nu ține doar de aspectul fizic, ci și de felul în care aceasta evoluează.

Cum faci să îți păstrezi frumusețea pe termen lung?
Niciodată nu am fost foarte preocupata de a face foarte multe eforturi pentru frumusețe. Mama natură a fost destul de generoasă cu mine! Fac maxim două tratamente faciale pe an și merg la sală ocazional. Mă consider norocoasă, am un pachet genetic favorabil – mama mea este foarte frumoasă. Și nici ea nu a făcut niciodată mari eforturi pentru asta!

Care este ritualul tău de frumusețe?
Îmi place să-mi hidratez tenul în fiecare dimineață cu o cremă pentru luminozitate, mă machiez lejer și, bineînțeles, nu dorm niciodată machiată. În fiecare seară mă demachiez și aplic tonic pentru ten. Îmi plac foarte mult tratamentele faciale profesionale, însă timpul nu îmi permite să apelez la acestea cât de des mi-aș dori.

Când intervine chirurgia estetică și procedurile minim invazive
de ajustare?

La mine, chirurgia intervine cam o dată la 8-9 luni, când apelez la domul dr. Abdel pentru mărirea buzelor și pentru botox care îmi estompează ridurile de expresie de pe frunte. Tot la domnul doctor, am beneficiat și de intervenția de lipoliză asistată laser. Deși am o dietă echilibrată, simţeam că şoldurile și abdomenul meu nu erau perfect definite. Intervenția laser pe lângă faptul că topește grăsimea, acționează și asupra pielii, netezind-o fără a exista riscul de denivelări la fel cum se întâmplă în cazul liposucției clasice. În plus, totul s-a întâmplat cu anestezie locală și imediat după intervenție am condus singură maşina. Efectele sunt imediate, dar rezultatul final se instalează după câteva luni de la tratament și sunt monitorizate cu un aparat de fotografiat ultraperformant unic în Timişoara
care compară realist rezultatele înainte/după.

Cum ai ajuns la Dr. El Shanti de la Shanti Beauty Clinic și mai ales, de ce?
La domnul dr. Abdel am ajuns printr-o prietena care mi l-a recomandat cu drag și căreia îi sunt recunoscătoare pentru asta. Din prima clipă am rezonat foarte bine cu domnul dr. Abdel. Răbdarea și mai ales profesionalismul dumnealui mi-au dat încredere. Cel mai mult mi-a plăcut la dumnealui faptul că refuză să îți facă intervenții pe care le consideră a nu fi necesare și îți recomandă strict ce ai nevoie.

Cum ai descrie serviciile de la Shanti Beauty Clinic și abordarea domnului Dr. El Shanti?
Îl cunosc pe domnul doctor Abdel de 8 ani și pentru mine este cel mai bun doctor. Când o să am nevoie de o altă intervenție, tot la dumnealui voi apela. Probabil acest lucru se va întâmpla în curând pentru că voi avea nevoie să înlocuiesc implanturile mamare pe care le am de 15 ani.

Care sunt procedurile basic pentru înfrumusețare, disponibile la Shanti Beauty Clinic, pe care le-ai recomanda și altor femei?
L-aș recomanda pe domnul dr. Abdel pentru toate intervențiile de estetică de care aveți nevoie. E un doctor care pune suflet în ceea ce face și nu intervine unde nu este necesar. Un estetician foarte bun, un psiholog bun și o companie plăcută, deopotrivă.

www.beautyclinic.ro
www.bty.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More