Take a fresh look at your lifestyle.

BIANCA MARCU, designer Rosa Bella Dress

Idei despre inspirație, creație și momente unice din viața unei femei, de la o tânără și talentată creatoare de rochii și accesorii pentru mirese.

Dolce Vita: Ce calități te recomandă ca designer de rochii de mireasă?
Bianca Marcu: Creativitatea și entuziasmul, energia inepuizabilă și darul natural de a face mirese fericite.

Care a fost primul tău contact cu moda?
Primul meu contact cu moda a fost pe la vârsta de 15-16 ani când am intrat prima oară într-un atelier de rochii de mireasă. Cumva eu am crescut văzând mirese, ori la magazinul cu specific al părinților mei, ori la televizor, întrucât ai mei ofereau și servicii video încă de când făceam eu primii pași.

O amintire din copilărie care are legătura cu domeniul în care activezi acum?
Prin clasele gimnaziale am avut de creat o ținută vestimentară într-un proiect școlar. Legătura o face rezultatul final: o fustă din tul și corset împodobit cu dantelă! Chiar acum câteva luni am dat de niște resturi de material din acea piesă și mi-am amintit cu drag acum.

Aroma care îți amintește de copilărie …
Zmeura. La asta mă tot gândesc acum.

Cine te inspiră?
Orice mireasă căreia îi fac o rochie sau un accesoriu pe comandă. Felul unic de a fi femeie, mamă, soție, de a purta o rochie în funcție de personalitatea și disponibilitatea fiecăreia.

Care este materialul cu care îți place să lucrezi cel mai mult?
Îmi place sa lucrez cu sârma flexibilă de 0.03mm pentru că aș putea modela orice fel de obiect din ea.

Cum trebuie să fie rochia de mireasă perfectă?
Rochia de mireasă trebuie sa fie ușoară, fără trenă de 3 metri după tine și desigur, cu bretele sau mâneci ca susținere principală. Voalul îl porți doar la biserică. Și nu în ultimul rând, rochia perfectă e cea în care te simți perfect!

Cum va arăta rochia ta de mireasă?
Alba și fluidă. Trebuie să mă simt liberă și delicată în ea, decentă și pregătită pentru un nou început.

Cum te-ai simțit ca mireasă pentru o zi? Cum te-ai simțit în rochia creată de tine?
A fost o zi minunată. Prima oprire la biserică, în Duminica de Rusalii. Apoi micul dejun la restaurant și tortul în Piața Unirii din Timișoara. Au urmat machiajul și coafura, câteva ore minunate în compania unor oameni talentați și frumoși. După toată pregătirea a urmat ședința foto care a durat câteva ore. Eu am fost emoționată de eveniment în sine, eu în rochie de mireasă. Ca model, am plecat foarte încântată când am văzut pozele finale. Cu amintirile rămânem. Fă-ți amintiri frumoase!

Ce n-ai purta niciodată ?
N-aș purta niciodată o rochie de mireasă tip sirenă, strâmtă până la genunchi și de acolo super evazată. Cel mai mare vis al tău este… Să fac bine in tot ceea ce fac.

Cum te imaginezi peste 10 ani?
Lucrând mai puțin si câștigând mai mult!

www.rosabelladress.ro

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More