Take a fresh look at your lifestyle.

Bijoux Indiscrets – accesorii care provoacă simțurile

O combinație provocatoare de erotism și rafinament, dincolo de limitele cunoscute, care creează un amalgam subtil de idei, arome, gusturi, sunete și senzații ce sugerează experiențe unice. Astfel pot fi descrise accesoriile din colecția MAZE by Bijoux Indiscrets, harnașamente 100% ajustabile formelor feminine, pe după gât, bust și talie, care adaugă o doză de sex-appeal purtate pe piele, peste lenjerie intimă sau chiar peste piese vestimentare, în look-uri îndrăznețe.

Accesorii pentru o femeie puternică, elegantă și conștientă de puterea sa de seducție, piesele MAZE, care sunt disponibile acum și în România prin boutique-ul Artisans d’Amour, sunt reprezentate de Bianca Granieri, o femeie de afaceri de succes din Timișoara, inițiatoarea proiectului de călătorii tripaholic.ro. Vă invităm să le descoperiți într-o poveste cu aer de Havana, chiar pe străzile capitalei Cubei! Bianca Granieri va fi ghidul vostru.

Bijoux Indiscrets - accesorii care provoacă simțurile 1

Dolce Vita: Dragă Bianca, cum a început călătoria ta cu Artisans d’Amour?

Bianca Granieri: Călătoria cu Artisans d’Amour a început ca orice călătorie care se respectă, cu descoperirea. Și pentru că primul pas în orice descoperire este curiozitatea, am trecut pragul cochetului boutique într-o zi inspirată și am descoperit mult mai mult decât o locație ce își propune să vândă lenjerie intimă. Am descoperit un concept, o invitație adresată feminității, senzualității, ludicului și încrederii de sine. Un spațiu intim care celebrează femeia dar, în același timp, propune, sugerează și, de ce nu, educă ambele sexe! Am covingerea că emanciparea sexuală a femeii nu se întâmplă izolat de cea a bărbatului. Cred ca ei trebuie să evolueze împreună. Un discurs de orice natură care segregă sexele și ne dezbină este unul depășit și superficial. O femeie emancipată sexual, cu încredere în feminitatea și senzualitatea ei, are nevoie de un partener sau o parteneră (dacă tot discutăm despre indivizi fără prejudecăți), pe măsură! Cred că Artisans d’Amour este o invitație și o provocare pentru ambele sexe!

Cum te identifici cu MAZE COLLECTION by Bijoux Indiscrets?
Sunt o călătoare deci, prin definiție, o exploratoare. Acest impuls se manifestă în multe aspecte ale vieții mele. Cea mai complexă și fascinantă călătorie este cea spre universul tău interior. Această călătorie, cât și cea spre o destinație, poate lua multiple forme. Poate fi o plimbare relaxantă pe aleile în floare ale unui parc japonez, o rătăcire nebună și permanentă pe străzile labirintice ale Medinei, o escaladă curajoasă pe Everest, un somn lung și adânc pe o plajă exotică din Oceanul Indian sau un dans perpetuu în care ritmul se schimbă permanent! Eu mă identific cu un dans în care pașii, ritmul, coregrafia și scena se schimbă mereu. Îmi place să experimentez. Experiența m-a învățat ca în timpul dansului să nu privesc în jos spre picioare. Îmi ascult instinctul, mă las condusă de muzică! Colecția MAZE by Bijoux Indiscrets este pentru cei ce știu să danseze!

Bijoux Indiscrets - accesorii care provoacă simțurile 2

Ce te-a determinat să accepți provocarea de a deveni ambasador al acestui brand în România?
Am răspuns cu mult entuziasm acestei invitații datorită conceptului și oamenilor din culisele acestui produs. Accesoriile MAZE sunt un semn de exclamație și de întrebare în același timp. Un accesoriu MAZE poate foarte ușor să seducă, să intrige, să stârnească o conversație sau să impună distanța. Este cu siguranță un accesoriu ludic, plin de senzualitate!

Cum vezi acest mix de piese vestimentare elegante și accesorii cu influențe erotice?
Eleganța nu exclude eroticul. O ținută elegantă este, până la urmă, o declarație despre atitudinea și viziunea personală. Eroticul este indispensabil. Un accesoriu MAZE în combinație cu o ținută elegantă transmite un mesaj clar: rochia îmbracă o lady dar accesoriul dezvăluie femeia!

Bijoux Indiscrets - accesorii care provoacă simțurile 3

Cum a fost experiența Havana în acest context?
Havana este, în viziunea mea, cea mai contradictorie capitală a lumii. Lascivitatea ei tropicală este inconfundabilă și imposibil de replicat. Un oraș abandonat uitării și neglijenței timp de 50 de ani, totuși inexplicabil de frumos. Este un oraș de care te lași sedus încet și ireversibil! Aici femeia se simte perfect în pielea ei, eroticul se manifestă în pas de salsa, merengue și rumba. Să nu uităm că pe străzile Havanei s-a născut contradictoriul reggaeton, un stil de dans cu trimiteri sexuale și erotice deloc subtile. Havana este o uriașă scenă ce așteaptă ridicarea cortinei.

De ce ați ales Cuba pentru ședința foto destinată acestui  brand?
Alegerea s-a datorat și unui context favorabil. Invitația Artisans d’Amour de a fi ambasadoarea MAZE a coincis cu plecarea mea spre Cuba. Ideea s-a născut organic, fără nici un fel de efort. Culoare, dans, erotism, senzualitate, pasiune, vintage, nou, Paseo de Prado, o sesiune foto sub forma unui reportaj travel, totul într-un ritm nebun, sub privirile curioase și lascive ale trecătorilor.

Bijoux Indiscrets - accesorii care provoacă simțurile 4

Care este, în opinia ta, destinația care poate oferi experiențe erotice/senzuale?
Culturile progresive sexual sunt mult mai civilizate pentru că promovează toleranța. Cele restrictive sunt cele ce aduc cu sine frustrarea și rigiditatea. Vor exista mereu destinații ce îți vor încânta
simțurile și unele ce vor face tot posibilul să ți le amputeze. Va exista mereu o Cuba, unde atingerea este indispensabilă dar și un Dubai unde ea este interzisă. O Argentina unde dansul contopește
partenerii și un Egipt unde femeia și bărbatul dansează separat. O Spania sau Italia unde flirtul este obligatoriu dar și o Germania, Austria unde contactul vizual insistent este incomod. Intr-un final, potențialul unei experiențe erotice este generat de călător infinit mai mult decât de destinație. Destinația este doar o scenă pe care călătorul joacă un rol!

www.artisansdamour.com

Fotos: Adrian Danciu, Kinocut Pictures

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More