Take a fresh look at your lifestyle.

BIJUTERII CONCEPT pentru un stil unic

Bijuteriile sunt piese de artă care înnobilează ținutele și accentuează
frumusețea naturală a persoanei care le poartă. Pasionat de această zonă și explorând-o cu atenție, Cristi Ardelean a inaugurat primul magazin CONCEPT din Timișoara, unde prezintă publicului, bijuterii cu design special și aspect prețios, întro gamă variată, potrivită diferitelor stiluri și personalități.

DolceMag: Ce înseamnă și cum a luat ființă proiectul Concept?

Cristi Ardelean: Acest proiect a luat ființă din dorința mea de a oferi tuturor femeilor șansa să poarte ceva frumos, ceva care să le evidențieze trăsăturile chipului, stările interioare, ceva care să le accentueze frumusețea naturală! CONCEPT by Cristi Ardelean este despre frumos!

Care este gama de bijuterii pe care le propuneți publicului și cum le-ați descrie?
Bijuteriile pe care le creez eu și pe care le comercializez sunt accesorii versatile, pe care femeile le pot purta în oricare zi dar și la ocazii speciale. Ele se potrivesc în diverse asocieri vestimentare, de la un stil simplu, minimalist la unul elaborat, de la smart casual la elegant.

Din ce materiale sunt realizate bijuteriile și care este garanția calității lor?
CONCEPT by Cristi Ardelean propune bijuterii simple din argint sau din argint înnobilat cu elemente Swarovski și modele realizate din rodiu și zirconiu, încrustate cu pietre semiprețioase. Folosim aceste metale nobile pentru că ele dau bijuteriilor un aspect alb lucios, foarte elegant și au grad ridicat de rezistență la oxidare.

Cat de importante sunt bijuteriile pentru stilul feminin?
Accesoriile în general sunt cele care fac diferența. Așadar bijuteriile sunt foarte importante în stilul care definește o persoană. Bijuteriile completează ținutele cu stil și rafinament. Fără bijuterii, imaginea unei femei nu ar fi completă.

Ați avut o colaborare cu Denisa Zsifkov, Miss Intercontinental România. Ce ne puteți spune despre acest lucru?

Avem o colaborare cu Denisa Zsifkov de 2 ani și o vom avea în continuare. Această colaborare a fost o onoare pentru mine, pentru că Denisa este o femeie foarte frumoasă, care știe cum să pună în valoare bijuteriile noastre, este o persoană cu viziune și perspective mari. Să nu uităm ca ne-a reprezentat țara la Miss Intercontinental 2019.

Ce alte persoane publice, vedete au ales bijuteriile dumneavoastră?

Ne-au trecut pragul magazinului și poartă cu drag bijuteriile noastre femei frumoase din showbiz-ul românesc. De fapt, pentru mine, orice clientă care alege să poarte bijuteriile noastre este o „vedetă” care transmite și emană frumusețe.

Ce tipuri de bijuterii sunt cele mai căutate?
În principiu, toate bijuteriile sunt căutate. Depinde de gust, de categorie, de nevoie, de stil. Avem o gamă vastă pe care o prezentăm clientelor: cercei, brățări, seturi pentru mirese, tiare, coliere, inele… Fiecare bijuterie își are rolul ei în stilul persoanei care o poartă.

De ce criterii trebuie să ținem cont atunci când le alegem?
În primul rând, trebuie te de ghidezi după ceea ce simți. Este simplu. Fiecare clientă știe ce anume vrea să scoată în evidență și ce anume i se potrivește. Într-adevăr, consilierii din magazinele noastre vă pot ajuta cu sfaturi în ceea ce privește stilul care vi se potrivește, bijuteriile pe care le puteți alege pentru anumite ocazii, în cazul cerceilor ce model vi se potrivește în funcție de forma feței și trăsături individuale, la fel, în cazul inelelor care pot fi alese în funcție de structura mâinii și forma degetelor, și
așa mai departe.

Aveți și câteva produse pentru bărbați. Care sunt acestea și în ce tip de ținute pot fi integrate?
Accesoriile pentru bărbați sunt, în special, brățările și butonii. Acestea se pot integra ușor în ținuta unui bărbat modern. De exemplu, brățările sunt potrivite pentru ținuta de timp liber, într-un stil smart casual sau în ținutele de party. Butonii, pe de altă parte, merg la ținute formale și ținute business.

Ce procent din clienții bărbați poartă bijuterii și vin din proprie inițiativă să cumpere?
În ziua de azi, bărbatul a învățat să pună accent și pe acest aspect. Pentru că nu au atât de multe variante în a purta accesorii-bijuterii precum au doamnele, totul devine mult mai simplu pentru ei. Datorită acestui fapt, din ce în ce mai mulți bărbați sunt foarte atenți la ceea ce achiziționează și apoi la felul în care le poartă.

Ce cuprind colecțiile pentru această vară?
Când vine vorba de bijuterii, perlele sunt eterne declarații de stil, iar în 2019 nu fac excepție. De asemenea, se poartă foarte mult cerceii supradimensionaţi, care atrag atenția în zona chipului, punând în valoare trăsăturile. Colierele avangardiste sau cele cu logo și brățările rigide, tip cătușe, sunt și ele din nou în atenția publicului.

https://www.facebook.com/Conceptbycristiardelean/

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More